Demokrat Zafer

Duvarlara özgün dokunuşlar

Evlerin boş tuvalleri olan duvarlara özgün ve el yapımı seçenekler arayanlar için ressamlara yaptırılan yağlı boya tablo koleksiyonuyla Home in Joy, yaşam alanlarına sanatsal dokunuşlar katmaya hazır.

Nordik stilde %100 doğal soya mumundan üretilen mumlar tasarlayan Home in Joy, yeni koleksiyonunu tablolar üzerine kurgulamış. Evinizin dekorasyonunu sadece duvarlardaki tabloları değiştirerek de farklılaştırabilirsiniz. Mekânın atmosferini değiştirmek için işe duvarlardan başlayanlara yaratıcı fikirler sunan Home in Joy, kişiye özel sipariş üzerine de tablo tasarlatabiliyor. Büyük projelere de ekibiyle destek veren markanın hem kendi tablolarını inceleyebilir hem de dilediğiniz resmi yağlı boya olarak ressamlara tasarlatabilirsiniz.

Özenle oluşturulan koleksiyonlarını birçok evde ve mekânda görmeyi hedefleyen Home in Joy’un en büyük hayallerinden biri, daha çok eve dokunabilmek. Yakın gelecekteki hedefleri yurtdışına açılmak olan markamıza dair tüm ürünlerimize Shopier, Trendyol, N11.com, Hepsiburada gibi alışveriş platformları üzerinden ya da Instagram üzerinden ulaşabilirsiniz.

www.shopier.com/homeinjoy

@homeinjoy

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ