Demokrat Zafer

Tamamliyo.com’un Teknolojiden Sorumlu Yöneticisi ve Kurucu Ortağı Deniz Gül oldu

Sigorta teknolojileri alanında faaliyet gösteren Tamamliyo.com’da üst düzey bir atama gerçekleşti. Uzun yıllardır teknoloji sektöründe farklı görevler alan Deniz Gül Tamamliyo.com’un Teknolojiden Sorumlu Yöneticisi ve Kurucu Ortağı rolüyle şirkete katıldı.
Sigorta sektörüne yapay zeka ve makine öğrenmesi ile farklı bir sigorta satın alma deneyimi yaşatmayı hedefleyen Tamamliyo.com’un yeni kurucu ortağı Deniz Gül, şirketin Türkiye’de başlattığı yerleşik (embedded) sigorta çözümleri ile sektöre yenilikçi yaklaşımlar sunduğunu ve bu çözümlerle küresel iş birlikleri için hazırlık yaptığını açıkladı.

Deniz Gül kimdir?

Deniz Gül, kariyerinin önemli bölümlerini yazılım geliştirme, makine öğrenmesi (machine learning), derin öğrenme (deep learning), yapay zeka (AI), doğal dil işleme (natural language processing), veri görselleştirme gibi önemli alanlarda uzmanlaşmıştır. Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden lisans derecesi alan Gül, ABD ve Almanya’daki kurumsal firmalarda yaklaşık iki yıl çalıştıktan sonra Türkiye’ye döndü. On yıl süren seyahat teknolojileri sektör deneyiminin ardından Akdeniz Üniversitesi’nde bilgisayar bilimleri alanında makine öğrenimi ve doğal dil işleme konularında yüksek lisansını tamamladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ