Demokrat Zafer

Netanyahu çağın Hitler’idir!

Türkoğlu, İsrail’in hastane katliamına Meclis kürsüsünden sert tepki gösterdi:

Netanyahu
çağın Hitler’idir!

-İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, “İsrail ırkçı bir terör devletidir, Netanyahu da bu çağın Hitler’idir. Mutlaka da yargılanmalıdır” dedi.
TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada iktidara seslenen Türkoğlu, “Ağlanmayı, sızlanmayı, kınamayı ve temenniyi bırakın! Millet sizden somut adım bekliyor. Dünya liderinizin gücünü dosta düşmana gösterin. Batı ile yaptığınız geri kabul anlaşmalarını derhal iptal edin. İncirlik ve Küreciği kapatın!” şeklinde konuştu.
Ortadoğu coğrafyasında akan kanın müsebbiplerinden birinin de, Büyük Ortadoğu Projesi işbirlikçisi AK Parti İktidarı olduğunu vurgulayan Türkoğlu şunları söyledi.

“İsrail terör devleti olduğunu tescil etmiştir.
Bugün burada bazı acı gerçekleri de konuşmanın zamanı geldi;
Gazze’de yaşanan kanlı trajedinin sebebi Batı’nın petrol ve doğalgaza ihtiyacı ve Mekke Şerifi Hüseyin ve şürekâsının Türke ihanetidir.
Ve aslında asıl işgâl altında olan Hicaz’dır, Hicaz işgâl altında olduğu için, Mekke ve Medine Suudi Arabistan yönetiminin işgâl altında olduğu için Filistin de işgâl altındadır, İsrail’in katliamları altındadır.
Bugün Gazze’de çocuklar İsrail’in devlet terörüyle paramparça oluyorsa, bunun sebebi aslında Hicaz’ın işgâl altında olmasıdır.
Hicaz’ın işgâl altında olması demek Müslümanların imanlarının, ahlâklarının zihinlerinin, gönüllerinin, merhametlerinin ve de vicdanlarının işgâl altında olması demektir.
Orta Doğu’da oluk oluk akan Müslüman kanının sıçradığı yer aslında ne Amerika, ne Batı, ne de İsrail’dir!
O kanın sıçradığı yer gerçekte İslâm dünyasıdır…
O kan Müslümanların vicdânına, Müslümanların ahlâkına ve imanına sıçramıştır.
İslâm dünyasının tam da merkezinde paramparça edilen Gazze çocuklarının mâsum bedenlerinin muazzez parçaları;
Suudi saraylarına, Ürdün saraylarına, Katar saraylarına, Kuveyt saraylarına, cümle Arap emirliklerinin saraylarına ve aslında tüm Müslümanların secdelerine savrulmuştur.
Bakın bir hazin gerçeği daha bugün yüzünüze haykırayım.
Hiç kusura bakmayın!
Bugün bu coğrafyadaki akan kanın müsebbiplerinden biri de, Arap Baharı’nda emperyalizme çanak tutan ve onlarla iş tutan iktidarınızdır.
Bugün bu coğrafyadaki akan kanın müsebbiplerinden biri de, “Ortadoğu’da bizden habersiz yaprak bile kıpırdamaz” diyen bugünkü iktidardır.
Bugün bu coğrafyadaki akan kanın müsebbiplerinden biri de, Büyük Ortadoğu Projesi işbirlikçisi iktidardır…
Bugün bu coğrafyada akan kanın müsebbiplerinden biri de,  İsrail ile ticâretinde rekor üstüne rekor kıran, Barzani’nin petrolünü İsrail’e taşıyan fakat İsrail ile diplomatik münâsebetini kesmeyip, Venezuela kadar, Şili kadar, Küba kadar bile olamayan AK Parti iktidarıdır.
Bugün bu coğrafyadaki akan kanın müsebbiplerinden biri de, ‘One Minute’ çekmek yerine Yahudi lobilerinden aldığı ‘cesaret madalya’sını iade etmeyen Recep Tayyip Erdoğan’dır.

image.png
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ