Demokrat Zafer

HAYVAN FİLMİ VİZYONDA

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ KAPSAMINDA İNSANLARİ SPORA TEŞVİK ETMEK İÇİN ÇEKİLEN VE GERÇEK BİR HİKAYEDEN UYARLANAN HAYVAN FİLMİ BUGÜN VIZYONA GİRDİ..

Başrollerini Bedirhan Barışer, Mehmet Ulay ve Anta Toros’un paylaştığı filmin geniş kadrosunda Selçuk Kılıç, Engin Kahya, Kadir Ergin, Nur Şülay, Dilek Turuşkan gibi tiyatro ve kökenli oyuncular bulunuyor.

Filmle ilgili konuşan Mehmet Ulay, Hayvan çok sıcak bir hikaye. Birey ile toplum çıkarı çatıştığında hangisini tercih etmeli?… Filmin odak noktası buydu. Birey toplumun çıkarı adına kendi çıkarından vazgeçebilmeli mi? Milli bir mesele kendinden vazgeçmeyi gerektirdiğinde kişi ne yapmalıdır gibi sorulara güzel bir cevaptır bu film. Severek yer aldım.

Anta Toros, Uzun yıllar ara verdiğim sinemaya bu film ile dönüş yaptım. Başrolde çok yetenekli bulduğum daha çiçeği burnunda bir çocuğumuz oynuyor. Bir sosyal sorumluluk projesi niteliğinde olması, hikayenin sahiciliği ve samimiyeti beni etkiledi. Üç kuşak bir araya geldik ve bu film çıktı ortaya. Çok da güzel oldu. Filmi çok sevdim.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ