Demokrat Zafer

GHO Ailesi Akbük’te: “Türkiye’nin ilk taş ev konseptli ofisi”

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı’nın (GHO) tescilli markası Taş Ev Türkiye tarafından inşa edilen ve Türkiye’nin ilk taş ev konseptli ofisi GHO Adalılar Gayrimenkul Akbük, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Ülke çapında yeni ofislerle büyümelerini sürdürdüklerini belirten GHO Kurucusu Hasan Can Çalgır, Didimdeki Akbük ofisiyle, hem taş ev konseptini tanıtacaklarını, hem de deneyimli danışmanlarıyla bölgenin ihtiyaçlarına cevap vereceklerini söyledi.

Taş Ev Türkiye markasıyla ülke genelinde doğal ve sağlıklı yaşam sunan taş evler inşa ettikleri bilgisini veren Hasan Can Çalgır, “GHO çatısı altında gayrimenkulde tüm ihtiyaçlara hızlı şekilde cevap veren bir altyapıya sahibiz. Özellikle taş evlerin sıklıkla kullanıldığı Ege sahillerinde başta Datça, Didim, Akbük, Kuşadası, Çeşme, Foça, Urla, Çanakkale gibi yerlerde yeni ofislerimiz bundan sonra taş ev konseptini tercih edebilir. Aynı zamanda taş ev yaptırmak isteyen müşterilerimizi de bire bir yerlerinde görmeleri için bundan sonra taş ev konseptli ofislerimizde ağırlayacağız” diye konuştu.

GHO Genel Müdürü Özkan Yalaza da, uyguladıkları özel gayrimenkul danışmanlık modeliyle yurt genelinde 40’a yakın ofise ulaştıklarını belirterek, “İstikrarlı büyüme grafiğimiz bu yıl da sürüyor. 2024 yılında da başarılı çizgimizi koruyarak, ofis sayımızı 50’nin üzerine yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.

Açılış töreninin ardından, GHO Kurucusu Hasan Can Çalgır, Genel Müdür Özkan Yalaza, Kurumsal İletişim Direktörü Caner Öner ve Franchise Satış ve Geliştirme Yöneticisi Kaan Özrodop alkışlar eşliğinde açılış kurdelesini kesti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ