Demokrat Zafer

Yeniden Refah “Yıldırım Timi” Daima Göreve Hazır!

Yeniden Refah Partisi Yıldırım İlçe Başkanlığı’nda vekil adaylarının heyecanı görülmeye değerdi. 28. Dönem Milletvekili Bursa 2. Bölge aday adayları evraklarını (SKM) Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Fatih Akkan’ a teslim ettiler.  Yıldırım Teşkilatı’ndan vekil adayları İlçe Başkanı İbrahim Vidinlioğulları, Ümit Tural, Sadık Keçeli, Uğur Heçkorkmaz, Hikmet Baylan ortak açıklamada bulundular.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde Yeniden Refah Partisinden Bursa da Milletvekili olabilmek için yoğun bir talep patlaması yaşanıyor. Özelikle 19.03.2023 pazar günü saat 15:00 de Yeniden Refah Partisi Yıldırım İlçe Binasın da düzenlenen “Aday Adayı Tanıtım Toplantısı da bu anlamda özel ve anlamlı görüntülere sahne oldu. Özelikle Mili Görüş’ün hamisi olduklarını ifade eden Yeniden Refah Partisi aday adayları; “Bu seçimin başta Bursa’mız olmak üzere tüm yurdumuza ve ezilen, horlanan ve ülkemizin liderliğine ihtiyaç duyan tüm İslam Beldelerine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah’ tan niyaz ederek” sözlerine besmeleyle başladılar…

Ortak bir metin hazırlayan aday adayları; “Özelikle ülkemizin içerisinde bulunduğu gerek ekonomik göstergelerdeki zorlayıcı süreçler, gerekse komşu ülkelerdeki kaotizm ve Rusya/Ukrayna krizinin derinleştirdiği küresel siyasal ve askeri sistemsel karmaşanın, özünde Milli Görüş Bakışı olmadan çözülemeyeceğini” yenileyen milletvekili aday adayları, “Yaşanacak seçim sürecine de hazırlıklı olduklarını ve kazananın ülkemiz olmasını ve bu uğurda gece gündüz demeden önce Bursa Sevdasıyla sonra da tüm yurdumuzu içine alan bir bakışla çalışacaklarını belirterek, “Milletvekilliği Aday Adaylığı Belgelerini” ilçe yönetimlerine teslim ettiler. Ülkemizin hasret kaldığı proje ve liyakat bazlı “Milli Görüş Kadrolarına” olan özlemi de dile getiren Yeniden Refah Partisi Yıldırım İlçe Başkanı İbrahim VİDİNLİOĞULLARI’da tüm aday adaylarını özgüvenleri ve ülkemize hizmete adanmış gönülleri hasebiyle de özelikle tebrik ederek güncel olarak sürekli basında çıkan haberler üzerinden Cumhur İttifakı konusunda ise; ” Bizler Genel Başkanımız sayın Dr. Fatih ERBAKAN’ın alacağı karara sonuna kadar destek vermekteyiz, inanıyoruzki; “İttifaklarda” olsak ta olmasak ta Genel Başkanımız nezdinde partimiz ve teşkilatlarımız “Milli Görüş Çizgisinden” sapmayacak ve bizler “Yeni Bir Dünyanın Kurulması” Yeniden Büyük Türkiye’nin İnşaası ve kadim şehrimiz Bursa’mızın Yeniden Refah’a ulaşması adına var gücümüzle çalışacağız. Bu doğrultuda da “Mili Görüş’e” yakışan bir duruşla, güçlünün haklı sayıldığı değil, haklının güçlü sayıldığı bir Türkiye için tüm varlığımızla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ