Demokrat Zafer

KADYAKDER; “Kadınlarımızın Sesi ve Nefesi Olacağız!

Nilüfer Altınşehir Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, AŞK RİTİM GRUBU’nun 3’cü yaşını 250 kişinin katılımıyla Alaattinbey Serander Kahvaltıevinde düzenlediği etkinlikle kutladı. Etkinlikte derneğin kuruluşunda büyük emeği olan Altınşehir Mahalle Muhtarı Melahat Ünlü Şanal; “Ritimlere sesi ve enstirümanlarıyla hayat veren Ege Emektar hocamızın muhtarlığımızı ziyaret ettiğinde kendisine “Hocam bizde değişik birşey yapalım.” dediğimde Ege hocamız ritim gurubunun Bursa’da müziğe çok renk katacağını belirtti. Bizde bu düşünceden yola çıkarak önce bu gurubu kurduk daha sonra da derneğin kuruluşuna imza attık. Şimdi ben derneğimizden önümüzdeki 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na yetiştirilmek üzere bir bando takımını kurmalarını rica ediyorum. İnsanlarımızın etkin olarak keskin bir morale ihtiyaçları var.” dedi.

Dernek Başkanı Umut Aydos; “Sevgili komşularım bu mutlu günde bizleri yalnız bırakmayarak geldiniz. Derneğimiz 3 yıldır büyük bir mücadeleyle kadınlarımıza en büyük ekonomik ve sosyal dayanışma projeleriyle ismini altın harflerle yazdırmıştır. Bugün geldiğimiz noktada bizleri yalnız bırakmayan tüm destekçilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Sizlerle birlikte daha büyük hedeflere ulaşacağız. Amacımız kadınlarımızı her konuda ayağa kaldırmak ve onları ekonomik olarak ayaklarının yere bastığını görebilmektir.” dedi.

EGE EMEKTAR kimdir?

1982 Bursa Doğumlu Emektar
2004 yılında Bursa Büyükşehir Belediye Konservatuvarını 2012 yılında Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarını Bölüm Birincisi Bitirmiştir
Trt Avaz TV de 2 yıl vokalist olarak
Trt İzmir Radyosunda 1 yıl keman Sanatçısı olarak görev almıştır
Tv dizi ve Sinema Müzikleri yapmıştır
7 Yıl Bedia Akartürk ün Vokalist ve Orkestra Şefliğini Yapmıştır
Ritim Grupları ve Korolar çalıştırmıştır
2007 den bu yana Müzik Öğretmenliği yapmaktadır
Birçok Dernek ile işbirliği içinde Konserler ve enstrüman Kursları vermektedir

*AŞK RİTİM GRUBU Genel Sanat Yönetmeni ve Şefi
*MEŞK-İ HUZUR KOROSU Şefi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ