Demokrat Zafer

WorqCompany İngiltere’de de Faaliyetlerine Başladı

WorqCompany Yurt Dışı Pazarlarında Satış Yapmak İsteyen E-ticaret Satıcılarına İngiltere’den de Destek Verecek

E-ticaret satıcılarının büyümelerini, finansman ve backoffice servisleriyle sağlayan WorqCompany, İngiltere’de de faaliyetlerine başladı.

Yurt dışı pazarlarda satış yapmak isteyen e-ticaret girişimcileri, WorqCompany’nin İngiltere’de sağladığı e-ticarete özel şirket kuruluşu ve muhasebe servisleriyle sorunsuz bir şekilde farklı ülkelerdeki pazar yerlerinde satış yapabilecek. WorqCompany şirket kuruluşu ve muhasebe servislerini Londra’da yer alan ofisleri üzerinden sağlıyor.

WorqCompany Kurucu Ortağı Cem Baytok İngiltere’de iş kurmak isteyen e-ticaret girişimcilerinin hemen her ihtiyacına yönelik uçtan uca çözümler sunduklarını belirtti. WorqCompany’nin İngiltere’deki CPA (yetkili mali müşavirlik) lisanslı profesyonel ekibi ile şirket kuruluşu gerçekleştirilirken, küçük işletmeler için en iyi kullanıcı dostu muhasebe ve backoffice uygulaması seçilen Xero’nun Silver partnerliği ile muhasebe yönetimi, fatura kesme, finansal analiz ve pazaryeri açılışı gibi tüm alanlarda tam destek sağlanıyor.

İngiltere’de ilk defa e-ticaret yapacaklara özel sunduğu banka hesabı açılışı, ödeme altyapısı ve pazar yerlerinde hesap açılışı gibi önemli destek hizmetlerini e-ticaret hizmetleri başlığı altında toplayan WorqCompany, pazar yerlerinde satış yapmak isteyen girişimcilere önemli bir zaman ve maliyet avantajı sağlıyor.

WorqCompany’nin İngiltere operasyonunu, bankacılık sektöründe otuz yılı aşkın tecrübesiyle teknoloji ekiplerine yazılım geliştirme, süreç, strateji, yönetişim ve proje yönetimi gibi alanlarda yol gösteren ve İngiltere’de e-ticarete yönelik şirket kuran, yüzlerce girişimciye destek olmuş olan Cem Danyal Arslan yönetecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ