Demokrat Zafer

Zafer Partisi’nden Milli İrade Standı

Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanı Sn Nilüfer Toprakçı’nın riyasetinde Genel İdare Kurulu üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı..

Gemlik Zafer Partisi’nden Milli İrade Stantı

Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanı Sn Nilüfer Toprakçı’nın riyasetinde Genel İdare Kurulu üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Kara ve İlçe yönetimiyle birlikte Gemlik İskele Meydanında haftasonu stant çalışmaları yapılmıştır. Yapılan bu etkinlikle ilgili Basın büromuza açıklamalarda bulunan Başkan TOPRAKÇI ;”Vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik, çözüm önerilerimizi anlattık. Zafer Partisi Genel Başkanımız Prof.Dr.Ümit Özdağ’ın çalışmaları hakkında hemşehrilerimize bilgi verdik.
Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığımızın planladığı ve Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı olarak organize ettiğimiz Milli İrade Standımızda halkımıza Sığınmacıların Güvenli bir şekilde Vatanlarına dönmesini mi yoksa kalmasını mı istersiniz sorusunu sorduk. Temsili bir mini referendum düzenledik. Ve gördük ki vatandaşlarımız artık tüm sığınmacıların bir an önce güvenli bir şekilde kendi vatanlarına dönmeleri yönünde irade gösterdi. Ve büyük çoğunluğu yaşanan ekonomik krizden bu geri dönüş sağlandığında çıkılacağını öngörüyor.
Mini referandumumuza katılan vatandaşlarımızdan 230 kişi Gitsinler yönünde görüş bildirirken kalsınlar diyen hiç kimse olmadı.
“ZAFER PARTİ AİLESİNE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR”
Artık Atatürk’ün partisinin Zafer Partisi olduğunu söyleyerek aramıza katılan yeni üyelerimiz de gücümüze güç kattılar.
Standımıza gelerek partimize ve bizlere büyük teveccüh göstererek destek veren tüm hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz.
Atatürk’ün izinde Genel Başkanımız Prof Dr Ümit Özdağ ‘ın yanında Vatanımızı ve Ailemizi savunmaya devam edeceğiz,Zafer’e inanan tüm cesur yürekleri bizlerle birlikte vatan savunması yapmaya partimize bekliyoruz, Zafer İnananlarındır” dedi.

  

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ