Demokrat Zafer

Vaillant’ın yenilikçi reklam kampanyası “Isı pompasına atılan imza: Vaillant”

Kombinin mucidi Vaillant, iklimlendirmede geleceğin teknolojisi olarak gösterilen ısı pompası ürünleri için yeni bir reklam kampanyası başlattı. Vaillant Türkiye, “Isı pompasına atılan imza: Vaillant” serisi reklam filmleri ile ısı pompalarının avantajlarını vurgulayarak bu alanda farkındalığı artırmayı hedefliyor.

İklimlendirme sektörünün öncü firmalarından Vaillant Türkiye, hayata geçirdiği yeni reklam kampanyası ile ısı pompası alanındaki iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor. “Isı pompasına atılan imza: Vaillant” serisi reklam filmleri ile marka, tüketicilere sunduğu üstün teknolojiye sahip premium ürünlerine vurgu yaparken iklimlendirmede geleceğin teknolojisi olarak gösterilen ısı pompaları hakkında tüketicileri bilgilendiriyor.

Kampanya kapsamında çekilen reklam filminde; ısı pompalarının yüksek verimlilik, tasarruf ve konfor avantajları ile çevre dostu özellikleri vurgulanıyor. Reklam filmi, Vaillant’ın yüksek teknolojili ısı pompası ürünlerinin sunduğu ısınma, serinleme ve sıcak su konforu avantajlarına dikkat çekiyor. Kampanyada ayrıca, Vaillant’ın kullanıcılarına sunduğu 7/24 ayrıcalıklı servis avantajı da vurgulanıyor.

Sahip oldukları üstün teknolojileri sayesinde bir evin tüm ısıtma, soğutma ve sıcak su ihtiyacını karşılayabilen ısı pompaları, iklimlendirme alanında geleceğin teknolojisi olarak görülüyor.

Vaillant’ın pazara sunduğu ısı pompası ürünleri, günümüzde ev konforunun standartlarını belirlerken aynı zamanda doğal kaynakların ve çevrenin korunmasına katkıda bulunuyor. Kampanyada Vaillant Türkiye’nin 2021 yılında piyasaya sunduğu yenilikçi ısı pompası ürünü aroTHERM plus’a da yer veriliyor. Tüm kapasitelerinde A+++ verimlilik sunan aroTHERM plus’ı öne çıkaran en önemli avantajlarından biri de şu an sektörde yer alan benzer ürünlere göre 700 kat daha çevreci bir soğutucu akışkana sahip olması. Ürün, evlerde var olan sistemlerin yenilenmesine gerek kalmadan cihaz kurulumu yapılmasını da mümkün kılıyor.

Künye:

  • Reklamveren:Vaillant Türkiye
  • Reklam Ajansı:Butter / Brandlift
  • Yapım Şirketi:Salt&Pictures GmbH, Düsseldorf
  • Yönetmen:Lennart Neumann, Düsseldorf
  • Müzik :Yessian, Hamburg (şirket adı)

Reklam Filmi: https://youtu.be/5FLyHAuruzM

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ