Demokrat Zafer

Soyserin Grup’un iddialı markaları Lajivert ve Ritmik Genç Odaları’nın yeni mağazaları Bursa’da açıldı

2023 yılını “mağazalaşmada atak yılı” olarak geçiren Lajivert Genç Odası 475 metrekare, Ritmik Genç Odası ise 469 metrekare büyüklüğündeki mağazalarını Bursa Nilüfer’de açtı. Yoğun ilgi gören açılışla birlikte, Bursa Nilüfer’deki ilk Lajivert ve Ritmik Genç Odası mağazaları tüketicilerle buluştu.

83 yıllık deneyimlerini, modern, estetik ve zarif tasarımlarla buluşturan Lajivert Genç Odası ve Ritmik Genç Odası markaları 2023 yılını mağazalaşma yılı ilan ederek Türkiye’de 100’ü aşkın mağazaya ulaştı. Bursa Nilüfer’in ilk Lajivert Genç Odası mağazasında, genç odası takımları başta olmak üzere ranza, daybed, montessori ve beşik modellerinden oluşan toplamda 31 ürün grubu, Ritmik Genç Odası mağazasında ise 29 ürün grubu tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Lajivert ve Ritmik Genç Odası markaları mağaza açılışlarına devam edecek

2024 yılında Türkiye genelinde 30 mağaza daha açmayı hedeflediklerini belirten Soyserin Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Soyserin; “Soyserin Grup çatısı altında hizmet veren Lajivert Genç Odası ve Ritmik Genç Odası markalarımızla tüm tüketicilere hitap edebilmeyi ve kolay ulaşılabilir olmayı hedefledik. Dedemiz Burhan Soyserin’in 30 metrekarelik bir atölyede başlatıp bizlere emanet ettiği değerli tecrübesini, bugün 50 bin metrekarelik tesislerimizde üretim yapan, “Türkiye’nin markaları” konumuna getirdik. Yıllık 800 bin metrekare üretim yaparak, her zevke uyan, kullanışlı ve estetik tasarımlarla ürün gruplarımızı çeşitlendirdik. Hedefimiz, her geçen yıl mağaza sayımızı artırarak Türkiye’nin önde gelen genç odalarının, bebek ve çocuk oda takımlarının lider markaları olma gücümüzü artırmaktır. Yeni mağazamızın tüm il ve ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

Lajivert

1940 yılında Burhan Soyserin’in Kayseri’de 30 metrekarelik bir atölyede başlattığı sektör yolculuğunu üçüncü nesil tarafından 2008 yılında Soyserin Grup bünyesinde Lajivert markasıyla 50 bin metrekarelik iki ayrı fabrikada gerçekleşen üretimle devam ettiren Lajivert, yıllık 800 bin metrekare üretim kapasitesi ile hizmet veriyor. Türkiye genelinde toplam 64 mağazası bulunan Lajivert, bebek, çocuk ve genç odaları koleksiyonlarını Arap yarımadası başta olmak üzere 60’tan fazla ülkeye ihraç ediyor. 2024 yılı itibariyle kurulan Lajivert Akademi sayesinde tüm satış personelini daha donanımlı hale getirmeyi hedefleyen Lajivert’in sürdürülebilirlik çerçevesinde yeşil enerji dönüşümü ve çatı GES projesi bulunuyor.

Ritmik

1940 yılında Burhan Soyserin’in Kayseri’de 30 metrekarelik bir atölyede başlattığı sektör yolculuğu üçüncü nesil tarafından 2019 yılında Soyserin Grup bünyesinde Ritmik markasıyla 50 bin metrekarelik iki ayrı fabrikada gerçekleşen üretimle devam ettiren RİTMİK; bebek, çocuk ve genç odası mobilyalarını Türkiye genelindeki 43 mağazası ile “Biz Hep Genciz” sloganıyla müşterileriyle buluşturuyor.

60’tan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren RİTMİK, bebek, çocuk ve genç mobilya koleksiyonlarındaki modern, estetik ve zarif tasarım anlayışı ile sektörün önemli oyuncuları arasındaki yerini koruyor.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ