Demokrat Zafer

TEV BURSA ŞUBESİ’NİN YENİ DÖNEM YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI, YEŞİM GRUP CEO’SU ŞENOL ŞANKAYA’NIN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ!

Türk Eğitim Vakfı Bursa Şubesi’nin yeni dönem yürütme kurulu toplantısı, TEV’in önemli destekçilerinden, aynı zamanda Mütevelliler Heyeti ve Bursa Şube Yürütme Kurulu üyesi olan Yeşim Grup CEO’su Şenol Şankaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşti. TEV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş, TEV Yönetim Kurulu Üyeleri Fırat Tekin ile Dr. Mehmet Ali Neyzi ve TEV Genel Müdürü Banu Taşkın’ın katılımlarıyla Yeşim – Almaxtex Tekstil’de gerçekleşen toplantıda, vakfın son dönemde gerçekleştirdiği faaliyetler ve yeni dönemde Bursa’da yapılacak çalışmalar konuşuldu. Aynı zamanda toplantının ev sahibi Şenol Şankaya’ya, bir TEVİTÖL öğrencisi tarafından çizilen Atatürk tablosu hediye edildi.

56 yıldır eğitimde fırsat eşitliği için çalışan Türkiye’nin köklü vakıflarından Türk Eğitim Vakfı (TEV), Türkiye’nin 81 ilinde bursiyerlerine destek vererek binlerce gencin hayatına dokunmaya devam ediyor.

TEV’in Bursa Şubesi, yeni dönem yürütme kurulu toplantısını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. TEV Bursa Şubesi’nin yeni başkanı Sertaç Şipka’nın göreve gelişinden bu yana düzenlenen bu ilk yürütme kurulu toplantısı, Yeşim Grup CEO’su Şenol Şankaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşti. Aynı zamanda TEV Mütevelliler Heyeti ve Bursa Şube Yürütme Kurulu üyesi olan Şankaya, babası merhum Şükrü Şankaya adına oluşturulan ve vakfın büyük ölçekli fonlarından biri olan Şükrü Şankaya Burs Fonu’yla TEV’in önemli destekçileri arasında yer alıyor.

Şenol Şankaya ve TEV Bursa Şube Başkanı Sertaç Şipka’nın yanı sıra İstanbul’dan TEV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş, TEV Yönetim Kurulu Üyeleri Fırat Tekin ile Dr. Mehmet Ali Neyzi ve TEV Genel Müdürü Banu Taşkın’ın katılımlarıyla Yeşim – Almaxtex Tekstil’de gerçekleşen toplantıda TEV’in son dönem faaliyetleri ve Bursa’da yapılması planlanan çalışmalar üzerinde duruldu. Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL) öğrenci tarafından yapılan karakalem bir Atatürk portresi ise Şankaya’ya hediye edildi.

Bilgi için:              tev.org.tr

facebook.com/TurkEgitimVakfi

twitter.com/TEVKurumsal

instagram.com/turkegitimvakfi

linkedin.com/turk-egitim-vakfi

youtube.com/user/TEVKurumsal

TEV HAKKINDA

Türk Eğitim Vakfı (TEV), 4 Mayıs 1967 tarihinde merhum Vehbi Koç’un önderliğinde eğitime gönül vermiş 205 Türk aydını tarafından kuruldu. Başarılı ve maddi olanakları sınırlı olan öğrencilere burs desteği vererek Türkiye’ye ve insanlığa katkı sağlayacak öncü gençleri ve onların yetişecekleri eğitim sistemini destekleyen TEV, kuruluşundan günümüze yaklaşık 270 bin yurt içi ve 2 bin yurt dışı bursu sağladı. Eğitime katkılarını 31 adet eğitim tesisi yaptırarak destekleyen Türk Eğitim Vakfı ayrıca Türkiye’de üstün başarılı ve yüksek potansiyelli öğrencilere ihtiyaç duydukları eğitimi lise düzeyinde sağlamak amacıyla kurulan İnanç Lisesi’ni 2001 yılında devraldı ve okul Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL) adıyla eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir. İzmir’de, Trabzon’da ve Ankara’da kız öğrenci yurdu açarak Türk Eğitim Vakfı Öğrenci Yurtları İktisadi İşletmesi bünyesinde faaliyet alanını genişletti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ