Demokrat Zafer

Besler Group’ta “Liderlerin Rotası” belirlendi

Besler Group liderlerine özel eğitim ve gelişim programı

1992 yılında Bursa’da temelleri atılan ve bugün itibarıyla 4 farklı sektörde yer alan 5 şirketi ve yaklaşık 1000 çalışanıyla birlikte ülkemize katma değer sağlayan Besler Group, sürdürülebilir büyüme yolculuğunu emin adımlarla sürdürürken, çalışanları için gelişim fırsatları yaratılması adına da önemli çalışmalara imza atıyor.

Besler Group bünyesindeki şirketlerin orta ve üst düzey yönetim ekiplerini içine alan sürdürülebilir bir liderlik gelişim programı inşa etmek ve liderliğin güçlenmesine katkı sağlamak amacıyla, “Liderlerin Rotası” adı verilen eğitim ve gelişim programı başlatıldı.

Zihniyet değişimine ışık tutuyor

Yeni bir gelişim yolculuğunun başlatıldığı “Liderlerin Rotası” projesinin lansmanı Prof. Dr. Acar Baltaş’ın katılımıyla yapılırken, eğitim ve gelişim programı Baltaş’ın zihniyet değişimine ışık tutan sunumu ile başladı.

Besler Group İnsan Kaynakları Müdürü Tuğba Yücetürk’ün program tanıtımı ile başlatılan organizasyon, Besler Group CEO’su Ersin Kantar’ın programdan ve grup şirketlerindeki yöneticilerden beklentilerini aktarması ile devam etti.

Prof. Dr. Acar Baltaş’ın işletmelerin geleceğe hazırlığında zihniyet değişikliğinin gerekliliğini vurguladığı, liderlik yaklaşımındaki doğruları ve yanılgılara dikkat çektiği lansman sunumu, Besler Group Yönetim Kurulu ve yönetim kadrosu tarafından büyük bir ilgiyle izlendi ve zihinlere farkındalık yaratan sorular bıraktı.

“Her lider kendi rotasını çizer”

Projeyle ilgili bilgiler veren Besler Group İnsan Kaynakları Müdürü Tuğba Yücetürk, “Her Lider Kendi Rotasını Çizer” mottosuyla hayata geçirdiğimiz projede, 1 yılı aşacak bir süre zarfında değerlendirme envanterleri, eğitim faaliyetleri, değerlendirme merkezi uygulamaları, roll play çalışmaları, grup koçluğu ve bireysel koçluk gibi pek çok uygulama eş zamanlı gerçekleşecek. Program sonrasında ise projeye dahil olan yöneticilerimizin de kendi ekipleriyle birlikte mentor/mentee ilişkisini başlatmaları beklenecek. Değişen dünyaya hızlı ayak uyduran, etkileyici ve vizyoner liderlerle hem Besler Group’u hem de toplumu daha güçlü kılma hedefiyle çalışmalarımız devam ediyor. Bu yöndeki eğitim ve gelişim faaliyetlerimizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.


Öte yandan, İklimlendirme sektöründe “Copa Isı Sistemleri” ve “Bestherm İklimlendirme”, Plastik Enjeksiyon ve Plastik Ambalaj sektörlerinde “Tork Ambalaj”, İnşaat Sektöründe “BestYap”, Yapı Malzemeleri sektöründe ise “Yapıloji” şirketleri ile Besler Group; bulunduğu sektörlerde lider konumda yer almaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ