Demokrat Zafer

MOOD ÖDÜLLERİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Burak Akan Başkanlığında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Mood Ödülleri Cumhuriyet’in 100.Yılına özel konsepti ile hem Ankara’da hemde İstanbul’da düzenlenecek.
Her yıl katılımcıları ve gösterileriyle zirvedeki yerini koruyan Mood Ödülleri’nde halk oylaması önümüzdeki hafta www.moododulleri.com.tr üzerinden başlıyor.
Bu yılki Jüri üyeleri: Burak Hakkı, Dr. Ender Saraç, Hakkı Ergök, Bedia Teymur, Güvenç Kurtar, Selma Şentürk,Suat Yanc,Ahmet Bircan,Çağlar Tavşanoğlu, Begüm Gürel ve İbrahim Göğem
Düzenleme Komitesi ise:Sıla Uysal, Gülşah Güneş Ulusoy, Cihangir Ulusoy, Ahmetkadir Alparslan,  Burak Torun, Nihal Coşkun,Muammer Aydın,Fadıl Coşkun gibi isimlerden oluşuyor.
Mood Ödülleri Jüri Komite Başkanı Burak Akan: Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Mood Ödüllerimizi bu yıl hem Ankara’da hem İstanbul’da gerçekleştireceğiz. Jüri oylarının yanı sıra Halk oylamasında kazanan sanatçılar ödüllerine kavuşacaklar. Eminim bu yıla emek katan, değer katan herkes ödüllerine kavuşacak ve her yıl olduğu gibi bu ödül sahiplerine uğur getirecek.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ