Demokrat Zafer

WARNER BROS. DISCOVERY ÇALIŞANLARI, KANSERLİ ÇOCUKLARA UMUT VAKFI’NA PROJELERİYLE DESTEK VERİYOR

Warner Bros. Discovery tüm dünyada sürdürdüğü sosyal sorumluluk projelerini Türkiye’de devam ettiriyor. Bu kapsamda Türkiye ofisi çalışanları, kanser tedavisi gören çocukların psikolojik, sosyal, fiziksel ve tıbbi açıdan yaşam kalitelerini artıracak etkinlikler ve projeler yürüten Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV)’a farklı alanlardaki kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle destek oluyor. İşbirliğinin ilk projesi olarak, 6 Ekim Cuma günü KAÇUV’lu çocuklarla, Warner Bros. Discovery çalışanlarının da katıldığı film gösterimi ve eğlenceli aktiviteler düzenlendi.

Dünyanın önde gelen medya ve eğlence şirketi Warner Bros. Discovery, kurumsal sosyal sorumluluk vizyonu doğrultusunda, Türkiye’nin saygın sosyal toplum kuruluşlarından Kanserli Çocuklara Umut Vakfı-KAÇUV ile bir araya gelerek, vakfın kanser tedavisi gören çocukların tedavi süreçleri boyunca, psikolojik ve sosyal açıdan yaşam kalitelerini artırmak amacına destek vermek adına, Türkiye ofisi çalışanları ile bir dizi proje gerçekleştiriyor.

KAÇUV’lu çocuklar için film gösterimi

Warner Bros. Discovery tarafından tüm dünyadaki ofis çalışanlarının STK’lar için çalıştığı ya da destek verdiği ve her yıl Ekim ayında kutlanan ‘Hizmet Günü’, bu yıl da 6 Ekim Cuma günü WBD Türkiye ofisi çalışanlarının KAÇUV’lu çocuklar için düzenlediği özel film gösterimi ile kutlandı. Kanser tedavisi görmekte olan miniklerin eğlenceli saatler geçirebilmeleri için Özdilek Cinetime’da, ‘Leylekler’ filminin gösterimi gerçekleştirildi. Warner Bros. Discovery çalışanlarının da katıldığı etkinlikte çocuklar, yüz boyama ve eğlenceli aktivitelerle keyifli bir gün geçirdi.

WBD Türkiye ekibi, 45. İstanbul Maratonu’nda KAÇUV için koşacak!

Warner Bros. Discovery çalışanları, KAÇUV ile olan iş birliği kapsamında 5 Kasım’da düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu Yardımseverlik Koşusu’nda KAÇUV için koşarak tedavi gören çocuklar ve ailelerine destek olacak. KAÇUV’un, tedavi süreci devam eden dezavantajlı çocuklar ve aile üyeleri için hijyen-kişisel bakım ve sağlıklı gıda ürünlerine ulaşabilmeleri adına oluşturduğu Umutlu Kartlar isimli alışveriş kartları, ailelerin temel ihtiyaçlara kolaylıkla ulaşabilmesini sağlıyor. 45. İstanbul Maratonu Yardım Koşusu’na katılacak Warner Bros. Discovery çalışanlarının amacı, KAÇUV’un Umutlu Kartlar’ı için bağış toplamak olacak.

KAÇUV’lu çocukların ailelerine D-Smart GO aboneliği hediye

Warner Bros. Discovery ve D-Smart gerçekleştirdiği iş birliği çerçevesinde; KAÇUV’lu çocukların kaldığı Aile Evleri ve tedavi gören çocukların ailelerine D-Smart GO aboneliği hediye edecek. Çocukların tedavi süreçleri boyunca aileleri ile ücretsiz konaklayabilecekleri KAÇUV’a ait Aile Evleri’nde ve 200 tedavi gören çocuğun kendi evlerinde kullanmaları için hediye edilecek D-Smart GO sayesinde, D-Smart içerikleri; TV ve kutudan bağımsız akıllı TV, tablet, PC ve telefonlardan bir sene boyunca rahatlıkla izlenebilecek.

Konuya ilgili açıklama yapan Warner Bros. Discovery Türkiye ve MENA Kıdemli Pazarlama Müdürü ve Türkiye İç İletişim Projeleri Yöneticisi Beste Toksoy Balcı: “Çalışanlarımızın kendi inisiyatifleriyle ortaya koydukları ve sonrasında KAÇUV ile gerçekleştirdikleri bu iş birliği konusunda gurur ve mutluluk duyuyoruz. Türkiye ofisimizdeki ekibimizin, paydaşlarımızı da etki alanına dahil ederek oluşturdukları bu proje, Warner Bros. Discovery’nin bulunduğu ülkelerdeki önemli STK’lar ile bir araya gelerek, gönüllü çalışmaları destekleyen Hizmet Günü inisiyatifi kapsamında hepimizi çok güzel bir amaç için bir araya getirdi. Miniklerin film sırasında ve sonrasındaki neşeli halleri bizleri çok mutlu etti. KAÇUV ile iş birliğimiz önümüzdeki ay düzenlenecek İstanbul Maratonu Yardımseverlik Koşusu’nda da devam edecek. Bu arada, iş birliğimiz kapsamında KAÇUV’lu çocuklarımızın evlerine yerleştirilecek D-Smart GO ürününü sağlayarak bize destek veren değerli D-Smart yönetimine de ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

KAÇUV Genel Müdürü Kübra Avtepe ise konuyla ilgili şunları söyledi: “Kanserli Çocuklara Umut Vakfı olarak çocukların tıbbi gereksinimlerinin yanında fiziksel ve sosyal ihtiyaçlarına da destek olmaya çalışıyoruz. Tedavisi devam eden çocukların morale ve sosyalleşmeye ihtiyaçları büyük. Warner Bros. Discovery Türkiye ile yaptığımız bu etkinliğin çocuklara moral olduğuna inanıyoruz. WBD Türkiye çalışanlarının da içerisinde yer aldığı bu etkinlikte yer almak bizleri de çok mutlu etti. Eğlence alanındaki en büyük marka olan Warner Bros. Discovery ile iş birliği yapmak da bizim için büyük önem taşıyor. Çocuklarımızın en çok ihtiyaç duydukları zamanda onlara moral vermek, kendilerine ve ailelerine destek olabilmek bizim için büyük mutluluk kaynağı”.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ