Demokrat Zafer

SİMİT HESABIYLA GELENLER SARAY YAPTIRMAYA DOYAMADI!

İşçi Haklarını Koruma Derneği Genel Merkez Yönetimi, CHP İl Başkanlığına bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette İŞÇİDER Genel Başkanı İsmail Doru ve Yönetimi, İl Başkanı Nihat Yeşiltaş’ın misafiri oldu.

İŞÇİDER Genel Başkanı İsmail Doru; “800 bin işçinin nefesiyiz. CHP kuruluş değerleri olarak her zaman işçi haklarının savunucusu olmuştur. Biz işçinin namusunu her platformda savunuyoruz. Bugün sendikal yönetimlerin işçilerin haklarında birçok konuyu göz ardı etmesi işçinin emeğinin gasbına neden oluyor. CHP Genel Merkezi önümüzdeki süreçte işçinin haklarını savunmak ve sosyal haklarını iyileştirmek adına daha çok emek harcamalıdır. İl Başkanlığımızdan da bu kan değişimi nedeniyle Nihat Yeşiltaş beyi ve yönetimi tebrik ediyor işçi hakları noktasında azami gayret bekliyoruz.” dedi.

CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş;  “CHP olarak işçilerimizin sendikal haklarının üst düzeyde gözetilmesini, Türkiye’yi sırtlayan 12 milyon işçimizin her bir ferdinin bir sendika çatısı altında sosyal haklarının güvence altında olmasını bekleriz. Genel Başkan İsmail Doru beyin dikkatimizi çeken görüşlerini hafızalarımıza not aldık. Önümüzdeki süreçte gereğini yapacağız. İşçinin emeğini koruyacağız diye 21 yıldır iktidar olan zihniyet işçinin tüm gelirlerinin üstüne çökmüştür. Simit hesabı ile gelenler saraylardan başını kaldıramıyor!” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ