Demokrat Zafer

Çınar: “Biz var oldukça o yürüyüş olmayacak”

Vatan Partisi Bursa İl Başkanı Dilek Çınar, HEDEP’in düzenleyeceği terörist başı “Abdullah Öcalan’a Özgürlük Yürüyüşü”ne ilişkin Gemlik Meydanı’nda açıklamalarda bulundu. Çınar, “Teröre özgürlük yürüyüşü yapılamaz” dedi.Dilek Çınar: “Biz var oldukça o yürüyüş olmayacak”

Vatan Partisi Bursa İl Başkanı Dilek Çınar, HEDEP’in 18 Kasım’da Gemlik’te gerçekleştireceği terörist başı “Abdullah Öcalan’a Özgürlük Yürüyüşü” öncesi Gemlik Meydanı’nda yaptığı basın açıklamasıyla çok sert tepki gösterdi.

Gemlik Meydanı’nda gerçekleştirilen basın açıklamasına Yeniden Refah Partisi Gemlik İlçe Başkan Yardımcıları İsmail Coşkun, Ercan Çiloğlu ve İsmail Memik katıldı.

Vatan Partisi Bursa İl Başkanı Dilek Çınar, “Teröre özgürlük yürüyüşü yapılamaz” diyerek, HEDEP’in çağrısını esaret çağrısı olarak nitelendirdi.

WhatsApp Image 2023 11 15 at 13.30.51

“VATAN PARTİSİ SESSİZ KALMAZ”

Gemlik halkıyla birlikte yürüşe izin vermeyeceklerini vurgulayan Vatan Partisi Bursa İl Başkanı Dilek Çınar, “Herkes sessiz kalsa da Vatan Partisi sessiz kalmaz. Gemlik halkıyla beraber bu terör yürüyüşüne izin vermeyeceğiz. Terör örgütlerinin yeri ya hapistir ya mezar” diye konuştu.

Ayrıca, Gemlik halkını bu terör yürüyüşüne karşı sessiz kalmamaya çağırdı ve Vatan Partisi’nin buna izin vermeyeceğini yineledi.

Başkan Çınar, son olarak mecliste PKK’nın şubesinin olmasını büyük bir ayıp olarak değerlendirdi ve söz vererek terörün kökünü kazıyacaklarını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ