Demokrat Zafer

Eker Süt Ürünleri’nin Dijital İletişim Çalışmalarını Idecon Idea&Congress Yürütecek!

Yolculuğu 1977 yılında Bursa’daki otomotiv firmalarına, ayran tedarik etme girişimiyle başlayan Eker Süt Ürünleri; kurulduğu günden bu yana müşteri odaklı, yenilikçi, öncü, cesur ve güvenilir bir marka yaratmaya çalışarak sektörde farklı bir yer edindi.

Süt ve süt ürünleri sektöründe kaliteli ve lezzetli ürünler üretmenin yanı sıra sorumluluğunun yalnızca sağlıklı üretim yapmakla bitmediğinin bilincinde olarak; spor, sağlık ve cinsiyet eşitliği alanlarında projelerle toplumsal sorunların çözüm aşamalarına katkıda bulunarak ekosisteme fayda sağlamayı hedefleyen Eker’in yeni dijital iletişim ajansı Idecon Idea&Congress oldu.

Idecon Idea&Congress; Eker Süt Ürünleri için; sosyal medya yönetimi, dijital pazarlama ve dijital strateji alanında hizmetler verecektir.

Eker Hakkında:

Eker Süt Ürünleri A.Ş., Türkiye merkezli bir gıda şirketidir. Şirket, 1977 yılında Altan Eker tarafından kurulmuş olup ağırlıklı olarak süt ürünleri üretimi yapmaktadır. 2000’li yıllara vizyonunu ve büyüme hedeflerini netleştirerek başlayan Eker, 2006 yılında, Fransız Andros firmasıyla ortaklık kurdu. Bu ortaklıkla üretim kapasitesini ve ürün zenginliğini artıran, sektörde fark yaratan bir hamle gerçekleştirmiş oldu. Andros’la iş birliğinden alınan know-how ile 2007’de Türkiye’de ilk defa supangle, sütlaç, kazandibi, keşkül gibi geleneksel sütlü tatlıları bir süt fabrikasında üreterek yeni bir pazar yaratmayı başardı.

Şirketin merkezi Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yer almaktadır. Eker, kefir, ayran, süt, yoğurt, peynir, kaymak, tereyağı ve tatlı üretimi yapmaktadır. Bunun dışında Kral Şakir etiketi ile süt, meyveli yoğurt ve puding pazarlamaktadır. Eker, 35. yılını kutladığı 2012 yılında yeni fabrikasına taşındı. Şirket, 2012 yılından bu yana Mustafakemalpaşa’daki fabrikasında üretim yapmaktadır. Eker, aynı zamanda her yıl Nilüfer’de Eker Meydan’da Eker I Run Koşusu’nu ve Moda-Tirilye-Moda etaplarında TAYK-Eker Olympos Regatta yelken yarışını düzenlemektedir.
Web Sitesi: https://www.eker.com/

Instagram: https://www.instagram.com/ekersuturunleri/

Facebook: https://www.facebook.com/ekersuturunleri/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ekersuturunleri/?originalSubdomain=tr

Twitter: https://twitter.com/Ekersuturunleri

Idecon Idea & Congress Hakkında:

Idecon Idea&Congress, 360° Marka İletişimi için gerekli ekip, ekipman ve ortak vizyona sahip güçlü bir yapı içerisinde katkı yaratmak isteyen bir fikir grubu olarak, “Etkin Marka Performansı” ilkesi etrafında konumlanmış iletişim ajansı; bütünsel bakış açısıyla hizmet vermektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ