Demokrat Zafer

Yozgatlı öğrencilere burs desteği

Bursa’da faaliyet gösteren Yozgatlı iş insanları, üniversite eğitimi gören gençlere destansı bir el uzatıyor. Marmara Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Ahmet Arslan, Yozgatlı işadamları ve hayırsever vatandaşlar aracılığıyla Bursa’daki üniversitelerde eğitim gören öğrencilere burs imkânı sağlanacağını açıkladı.

Yozgatli-Ogrenci-Burs-destegimask

Ahmet Arslan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bu anlamlı girişimin, öğrencilere eğitim hayatları boyunca maddi bir destek ve moral kaynağı olacağını vurguladı. Özellikle ekonomik durumu elverişsiz olan ve eğitim hayatlarına devam etmekte zorluk çeken Yozgatlı öğrenciler başta olmak üzere, tüm ihtiyaç sahibi öğrenciler bu burs programından faydalanabilecek.

Arslan, burs desteğinden yararlanmak isteyen öğrencilerin başvurularını 15 Ekim tarihine kadar yapmaları gerektiğini hatırlatarak, öğrencilerin ve ailelerinin bu fırsatı değerlendirmelerini beklediklerini ifade etti.

Burslar, Marmara Yozgatlılar Federasyonu’nun organizasyonu ile Yozgatlı iş insanları ve gönüllülerin destekleriyle sağlanacak. Bu burs programı ile bir yandan öğrencilere maddi destek sağlanırken, bir yandan da eğitim hayatlarını sürdürebilmeleri için önemli bir motivasyon kaynağı oluşturulmuş olacak.

Başkan Arslan, başvuruda bulunacak öğrencilerden ricada bulunarak, “Burs almak isteyenler aşağıdaki telefonla irtibata geçebilirler. Müracaat edip de burs alamayınca küsecek, darılacak ve arkamızdan konuşacak kişilerin aramamasını önemle rica ederiz. Çevrenizde böyle ihtiyaç sahibi öğrenciler varsa yönlendirebilirsiniz, teşekkürler.” dedi.

Öğrenciler ve aileleri, burs başvurusu ile ilgili detaylı bilgilere ve başvuru formuna Marmara Yozgatlılar Federasyonu‘nun resmi internet sitesinden ulaşabilir ve burs başvurularını bu platform üzerinden gerçekleştirebilirler. Ayrıca bilgi almak ve başvuruda bulunmak için Mehmet Bey ile 0505 679 48 73 numaralı telefon üzerinden iletişime geçebilirler.

Bursa‘daki Yozgatlı iş insanlarının bu anlamlı hareketi, eğitimine devam eden gençler için önemli bir fırsat penceresi açıyor. Hem ekonomik açıdan desteklenen öğrenciler, hem de gençlerin eğitim hayatlarında karşılaştıkları maddi zorlukların aşılmasına katkıda bulunan bu hayır işi, toplumsal dayanışmanın ve birlik olmanın da güzel bir örneği olarak karşımızda duruyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ