Demokrat Zafer

DS AUTOMOBILES, PARİS’TE TOUR D’ARGENT RESTORANIN YENİDEN AÇILIŞINA DESTEK OLUYOR!

Gastronomiye olan desteğiyle DS Automobiles, Paris’in en ikonik restoranlarından Tour d’Argent’ın yeniden açılması sebebiyle özel bir ortaklığa daha imza attı. 1582 yılında kurulan, Seine Nehri üzerinden Notre-Dame de Paris Katedrali’nin olağanüstü manzarasına sahip Tour d’Argent, bir yılı aşkın bir çalışmanın ardından kapılarını yeniden gastronomi tutkunlarının ziyaretine açtı. Fransız gastronomi uzmanlığının dünyaca ünlü sembollerinden Tour d’Argent, birkaç yüzyıl boyunca dünyanın en ünlü simalarını ağırladı. DS Automobiles, bu özel açılış için özel olarak tasarlanmış bir DS 9 üretti. Tour d’Argent, böylelikle en prestijli müşterilerine eşlik edecek bir DS 9’a da sahip oldu. Seyahat keyfi ile zarafetten ilham alan bu özel konuk dairesine olan yolculuk, Gece Mavisi rengindeki “TOUR D’ARGENT” imzası ve restoranın arması ile tasarlanan DS 9 OPÉRA E-TENSE 250’de, bir Paris yaşam tarzı deneyimi sunuyor. Eşsiz tasarıma sahip DS 9’un kabininde, Tour d’Argent’ın en prestijli misafirleri için benzersiz nitelikte konfor ayrıcalıkları yer alıyor.

Fransa’nın başkenti Paris’in kalbinde, 1582 yılında açılan ve Seine Nehri ile Notre-Dame de Paris Katedrali’nin muhteşem manzarasını sunan, gastronomi sanatının ikonik mekanlarından Tour d’Argent, yenilenme sürecinin ardından yeniden kapılarını açtı. Restoranın ünlü servis ritüeliyle misafirlerin önünde hazırlanan ve tarifi 1890 yılında standartlaştırılan meşhur Tour d’Argent ördeğinin tadına bakmak için sanatçılar, yazarlar ve devlet başkanları sıraya giriyor. Restoranın yaklaşık 300.000 şişelik efsanevi mahzeni de dünyanın en prestijlilerinden biri olarak kabul ediliyor. Bu eşsiz deneyim Fransız gastronomi tarihinin bir parçası olarak öne çıkıyor. İlk kez 1933 yılında Michelin Rehberi tarafından “Üç Yıldız” verilen Tour d’Argent, mimar Franklin Azzi liderliğinde bir yılı aşkın çalışmanın ardından yeniden misafirlerini ağırlamaya başladı. Şef Yannick Franques, Tour d’Argent mutfak mirasından gelen ve restoranı böylesine ünlü kılan klasik tarifleri geliştirmenin yanı sıra yeni tarifler de sunuyor.

Tour d’Argent için üretilmiş benzersiz bir DS 9!

Restoranın beşinci katında, en iyi Fransız el sanatları atölyeleriyle birlikte tasarlanan yeni bir daire, misafirlerini mekanın konukseverlik, kalite ve samimiyetten oluşan tarihini paylaşmaya teşvik ediyor. Seyahat keyfi ile zarafetten ilham alan bu özel konuk dairesine olan yolculuk, Gece Mavisi rengindeki “TOUR D’ARGENT” imzası ve restoranın arması ile tasarlanan DS 9 OPÉRA E-TENSE 250’de, bir Paris yaşam tarzı deneyimi sunuyor.

DS 9, tüm dünyaya yayılan ve ulusal bir yaşam sanatı deneyiminin ifadesi olan Fransız seyahat sanatını temsil ediyor. Kabin, “Saat Kayışı” döşemeli, ısıtmalı, masajlı ve havalandırmalı Bazalt Siyah Nappa deri koltuklarla zarafet ve konforun somut bir örneğini gösteriyor. Arka koltuklarda, DS Automobiles’in usta zanaatkarları tarafından geliştirilen birinci sınıf kol dayanağı ve özel Lounge koltuk başlıkları, olağanüstü uzmanlığı temsil ediyor. Daha birçok özelliğin yanı sıra, yoldaki kusurları okuyan bir kamera tarafından kontrol edilen aktif süspansiyon, ses ve ısı izolasyonlu yan camlar ve ön cam sayesinde güçlendirilmiş yalıtımla birlikte konfor, erişilemez boyutlara ulaşıyor.

DS Automobiles CEO’su Olivier François, “Paris’in en eski restoranı, gastronomi simgesi ve Fransız uzmanlığının sıcak noktası olan Tour d’Argent’ın yeniden doğuşuyla ilişki içinde olmak, DS Automobiles için bir gurur kaynağıdır. Birlikte, Fransız yaşam sanatının dünya çapındaki etkisine kendi faaliyet alanlarımız çerçevesinde katkıda bulunuyoruz” dedi.

DS AUTOMOBILES

Avant-garde ruhuyla hareket eden, olağanüstü bir mirasla desteklenen ve 2014 yılında kurulan DS Automobiles, Fransız seyahat sanatını somutlaştırmayı hedefliyor. Olağanüstü ürünler, göze çarpan Fransız lüks bilgi birikimi ve bir dizi kişiye özel hizmetle birleşen DS Automobiles, her yolculuktan önce, yolculuk sırasında ve sonrasında benzersiz bir deneyim sunuyor. Öne çıkmak isteyen, dünyayı dolaşmak ve her anın tadını çıkarmak isteyen müşteriler için tasarlanan DS modelleri, zarafet ve teknolojiyi bir araya getiriyor. DS 3, DS 4, DS 7 ve DS 9 ile DS Automobiles geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. 2015’te Formula E’ye girişinden bu yana, 2019 ve 2020’de çifte Takım ve Sürücü Şampiyonluğu da dahil olmak üzere çok sayıda rekoru bulunan DS Automobiles, halihazırda her bir modelinin elektriklenmiş bir versiyonunu sunarak elektriklenmenin en ileri noktasında yer alıyor. E-TENSE etiketi altında DS Automobiles, hem %100 elektrikli hem de 360 beygir gücüne kadar 4×4 teknolojisiyle şarj edilebilir hibrit sunuyor. 2024’ten itibaren DS Automobiles tarafından piyasaya sürülen her yeni model %100 elektrikli olacak. DS Automobiles, müşterileri için benzersiz marka deneyimine yönelik özel hizmet programı olan “ONLY YOU, DS Deneyimi” programını da hazırladı. 41 ülkede faaliyet gösteren DS Automobiles markası, dünya genelinde 450 DS STORE’dan oluşan ve sürekli gelişen özel bir dağıtım ağı oluşturdu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ