Demokrat Zafer

İŞÇİDER; Emeğin Hakkın Adaletin Peşindeyiz!

İşçi Haklarını Koruma Derneği Genel Merkez Yönetimi’nden, CHP Osmangazi ilçe Yönetimine ” Hayırlı olsun” ziyareti. İŞÇİDER Genel Başkanı İsmail Doru ve yönetiminden Ali İhsan Alınca, Besim Özdemir, Osman Topal ve Ayhan Verdi, İlçe Başkanı Cengiz Çelikten’e yeni görev döneminde başarılar diledi.

Genel Başkan İsmail Doru; “Siyasi partilerimizde kongre süreçleri sonrası başlayan değişimi dikkatle izliyoruz. CHP kökeni ve vasıfları itibariyle sosyalizme ve işçi haklarını en çok gözeten yapısıyla derneğimizin yakın takibinde. Bizler bugün burada Bursa’nın en çok işçisinin istihdamını sağlayan Osmangazi’de en çok karşılaşılan sorunu anlatmak, ilçe yönetimini bilgilendirmek istedik. Başkan sayın Cengiz Çelikten ve yönetimine duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten; “İşçi kentimizde ilçemizde yaşanan günlük sorunları dernek yönetiminden detaylarıyla öğrendik. konulara hassasiyetle yaklaşacağımızdan herkesin emin olmasını istiyoruz. işçinin alın teri soğumadan hak ettiği ödemeyi alacak.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ