Demokrat Zafer

ÇABA, KIŞ GELMEDEN “KAR”I YAĞDIRDI!

“Sana varan gül bahçeden, dikenli olsa geçerim” sözleri ile başlayan “KAR” müzik severlerin çok beğeneceği şarkılardan. Daha 1 milyonluk şarkısı “Nefes” e doyamamışken sözü ve müziği Çaba’ya ait “Kar” ile kulaklarınızın pasını siliyor. Şarkı başlarken sözleri ile duygusallığı yaşatan ve sonra da inanılmaz bir tempoyu yaşatan şarkıyı bizler çok sevdik.
Şarkının aranjesini, mastering – mixing ve gitar kayıtlarını değerli müzisyenlerden Ahmet Özgül üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Metin Boyraz var. Harika danslarıyla büyüleyen dans grubu da klibe ayrı bir hava katmış.
Sosyal medyadan hayranlarına; “Kar”ı kış gelmeden sizlerle kavuşturmak için çok emek verdik.. Şimdi sıra sizde.. Avuçlarda “Kar” gibi erimeye hazır mısınız?” mesajını ileten Çaba; klip yayınır yayınlanmaz hayranları yorum yağmuruna tutarken, övgü dolu sözler ile sanatçıya onurlandırdılar.
“Kar” da hem sound kalitesi ve hem de klipteki görsellik ile bizlere resital sunarken; “Çaba” ürentkenliğiyle, çalışkanlığı ve azmiyle her geçen gün adını altın harflerle yazdırıyor .
2023 Yılında Uluslararası Altın Medya Ödüllerinde “Yılın En Dikkat Çeken Erkek Sanatçısı” ödülünü Tuğba Özay’dan alan Çaba’yı kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ