Demokrat Zafer

Yavuz: “ROTAMIZ NET PUSULAMIZ MİLLET”

İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, Gemlik’te de yerel seçim startını verdiklerini açıkladı. Partiye olan sevgi, güven ve ilginin her geçen gün arttığını vurgulayan Ertuğrul Yavuz, Türkiye’de olduğu gibi Gemlik’te de en iddialı parti olduklarını anlatarak, “Belediye Meclisinden, Belediye Başkanına, kazanacak en iyi adaylarla seçime gireceğiz. Güçlü yerel kadro için şimdiden çalışmalara başladık. Gemlik’in sorunlarını, yapılanları, yapılmayanları, eksiklerini ve çözüm yollarını çok iyi biliyoruz. Bir yandan kadrolarımızı oluştururken, bir yandan da projelerimizi hazırlıyoruz. Gemlik’te de iddialıyız. Rotamız net, pusulamız millet” dedi.


Siyaset gündemini hareketlendiren, İ Yİ Parti lideri Meral Akşener’in, yerel seçimler için gazeteci Fatih Altaylı ’ya yaptığı açıklamaları da değerlendiren Ertuğrul Yavuz, Gemlik’te de 2019 yılında yapılan ittifak ile başarılı olunduğunu söyledi. Seçim sonrasında Belediye Meclis üyeleri aracılığıyla, icra da olmasa da, yapıcı eleştiri, öneri ve projelerle CHP’li Gemlik Belediyesine yön vermeye çalıştıklarını anlatan Yavuz, “Genel başkanımızın görüşlerine katılıyoruz. İYİ Parti’nin ittifak olmadan da başarılı olacağına inanıyoruz. Bunu tabanda ve kamuoyunda görüyoruz. Kazanacak adaylar, kaliteli kadrolar ve Türkiye’de olduğu gibi Gemlik’te de, ilçeyi güzelleştirecek, hak ettiği değere getirecek projelerle başarılı olacağız. Gemlik Sanayi, Turizm, Tarım, Deniz, Üniversite şehridir. Tüm kesimleri kapsayacak, Gemlik vizyonunu daha ileriye taşıyacak, bugüne kadar söz verilip de yapılmayanları da yapacak irade İYİ Parti kadrolarında mevcuttur. En iyi aday ve kazanacak kadrolarla yola çıkıyoruz. Türkiye’de, Bursa’da olduğu gibi Gemlik’te de İYİ’ler kazanacak” diye konuştu.
İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, “Özveriyle çalışan yönetim kurulumuz, Gemlik halkının güveneceği ve teveccüh göstereceği aday ve kadroları önümüzdeki süreç içinde belirleyecektir” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ