Demokrat Zafer

Güneşi görmek istiyorsak, gölgeden çıkacağız

Türkiye Değişim Partisi’nin (TDP) Denizli Bölge Toplantısı, gerçekleştirildi. Toplantıya, partinin il ve ilçe başkanlarının yanı sıra TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül de katıldı. Toplantıda konuşan Sarıgül, partililerine destekleri için teşekkür etti.
Türkiye Değişim Partisi, hak arayanların, hakkını arayanların partisidir diyen Sarıgül
Türkiye Değişim Partisi’nin huzur, güven demektir, eşitlik ve adalet demektir.
Birlik, beraberlik ve kardeşlik demektir. Kalkınma ve refah demektir.’ dedi.
Türkiye, zamlardan, faturalardan başka bir şey konuşamıyor diyen Sarıgül sözlerini şöyle sürdürdü.” Faturalar cepleri değil canları yakıyor. Esnafa dükkân kirası kadar elektrik faturası geliyor.
Akaryakıt zamları, taşımacılara kontak kapattırıyor. Türkiye’nin kurtuluşunu ekonomik milliyetçilik yapmakta görüyoruz.
Ekonomik milliyetçilik, tarıma önem vermektir.
ABD, Rusya, Kanada çiftçisini değil Denizli çiftçisini ihya etmektir.
Çayımıza, fındığımıza, pamuğumuza, zeytinimize, üzümümüze sahip çıkmaktır.
Yabancı şirketlerin ne ekip biçeceğimize karışmasına izin vermemektir.
Devlet üretme çiftlikleri, tarım işletmeleri açmaktır. Ekonomik milliyetçilik Türk markalarını değerli kılmaktır. Markalaşmaktır.
Ekonomik milliyetçilik, ihracatı artırmak ithalatı azaltmaya çalışmaktır.
Ekonomik milliyetçilik, yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı demektir. Yurttaşlara vaatlerini anlatan Sarıgül, “Tarih çok yakında bizim muhalefette söylediğimiz lafları değil, iktidarda, bakanlıklarda yaptığımız hizmetleri yazacak. Demokrasi ve hukuk içinde yaşamak, eşitlik ve varlık içinde yaşamak, TDP olarak en büyük arzumuzdur. Çok zorluklarımız var ama bilesiniz ki umudumuz da var. Umutsuzluğa gerek yok. Güneşi görmek istiyorsak, gölgeden çıkacağız. Esnaflarımıza sicil affını getiren parti inşallah biz olacağız. 3600 ek gösterge bizim için son derece önemlidir. Ek göstergenizin yüzde 100 çıkması lazım. Biz bunları oy için değil, vicdan için yapıyoruz. Türkiye Değişim Partisi gönülleri fethedecek. Öğretmen arkadaşlarımızın atamalarının da bir an önce yapılması lazım. Atamalarda mülakatı da kaldıracağız” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ