Demokrat Zafer

DSP Bursa’dan “Meclis Üye” Atağı!

DSP’de yüzler gülüyor. İlçe Örgütleri yapılanması devam eden DSP Bursa İl Örgütü; Nilüfer’den Abdülkadir Karacan, Yıldırım’dan Filiz Aydın, Osmangazi’den Adem Demir’in “Belediye Meclis Üyeliği” açıklamasıyla moral buldu. İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı, 17 ilçede milli ve yerli adaylarıyla kendi logolarıyla seçime gireceklerini belirterek; ” DSP, Atatürk milliyetçiliğini önceleyen, Kurumsal Başkanımız Bülent Ecevit’in izinde Genel Başkanımız sayın Önder Aksakal’ın belirlediği hedefe kilitlenmiş bir partimizdir. 17 ilçede esnafla buluşmak yurttaşlarla kucaklaşmak için partililerimizin ilk durağı İznik oldu. İznik ilçemizdeki ilk programımızda genel merkezimizden Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı sayın Ahmet Olcay Akıncı ve Merkez Disiplin Kurulu üyemiz sayın Nurdan Bilgin’in katılımı da ilçe gezilerimize verdiğimiz önemi gösteren en büyük değer oldu. Hükümet’in kavramsal anlamda bazı eksikliklerini bir kez daha gördük. Bu saha çalışmalarını, programlarını daha sık yapacağız.” dedi.

“DİZ ÇÖKTÜRÜLEN BURSA’YI TEKRAR AYAĞA KALDIRACAĞIZ!”

Akıncı; “Türkiye’yi yönetmek zordur. Bizim yönetim anlayışımızda kamu kaynaklarını yurttaşların en verimli bir şekilde kullanması vardır. Buna belediye bütçeleri de dahil. Bugün vicdanı Bursalılar için çarpan Aldülkadir Karacan, Filiz Aydın ve Adem Demir arkadaşlarımızın ateşten gömleği giyerek yaptıkları “Meclis Üyeliği” açıklamalarından dolayı tebrik ediyorum. Üç merkez ilçemizdeki sorunları biliyoruz. Bu sorunlar DSP Belediyeciliğinde tamamen 2,5 yıl içinde sıfırlanacak, Bursa “Yeşiline” kavuşacaktır. Bizler inançlı insanlarız. Bizim inancımız yurttaşlarımızın askıda ekmeğe muhtaç kalmadan bir ömür sürdürebilme ilkesi üzerine kuruludur.” dedi.

Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Abdülkadir Karacan; “DSP ailesinin bir ferdi olarak, Bursa’nın gözbebeği ilçemizin geriden gelen sorunlarının takipçisi olarak sonlandırmaya ant içtim. Başaracağız, kazanacağız, sorunları sıfırlayacağız!” dedi.

Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Filiz Aydın; “İlçemiz 800 bine dayanan nüfus ve çarpık yapılaşmanın hakim olduğu Bursa’nın yüzölçümü itibariyle en küçük ilçesi. Modern Yıldırım’ı DSP çatısı altında kuracağız.” dedi.

Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Adem Demir; “Bursa’nın metropolü olan ilçemiz dağınık yerleşim düzeyle ilin en kalabalık ilçesi. 950 bin Osmangaziliye eşit hizmeti DSP Belediyeciliği götürecek.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ