Demokrat Zafer

GÜÇLÜ KADROYA ALKIŞ TUFANI

Gişe rekorları kırmış ünlü Broadway müzikalleri seçkisi “Broadway in İstanbul Vol.2” projesi Maximum Uniq Açıkhava’da seyircisiyle buluştu.

BOL STARLI BİR KADRO

Broadway in Istanbul Vol 2 projesinin kadrosunda yer alan müzikal starlar  Ayça Varlıer, Canan Ergüder, Özge Borak, Fırat Çelik,  Tuana Yılmaz, Alya Dormen 19 Eylül akşamı Maximum Uniq Açıkhava’da ünlü Broadway müzikallerinden seçilen sevilen parçaları ödüllü yönetmen Uğur Baburhan’ın rejisi, Türkiye’nin ilk müzikal kadın bestecisi Serpil Günseli’nin müzik direktörlüğü, projenin sanat yönetmeni Nur Doğan’ın koreografileriyle sahneye taşıdılar. Projenin müziklerinin düzenlemeleri Can Bora Genç, kostümleri ünlü modacı Cihan Nacar imzalı.

Usta tiyatrocu Nilgün Belgün, onur konuğu olduğu projede  müzikal severlere sürpriz yaparak bir Broadway parçasını dansçılarla birlikte yorumladı.  Canan Ergüder, Ayça Varlıer, Özge Borak yine çok  iddialı performanslara imza atarken gecenin sürprizlerinden  Fırat Çelik ilk kez müzikal projede yer almasına rağmen  dans ve yorumlarıyla seyirciden tam not aldılar.

Projenin guest starları Buray ve Selin güçlü yorumcu kimliklerinin yanında müzikal performanslarıyla da göz doldurdular.

Haftalardır tek bir gece için yoğun şekilde hazırlanan ünlü isimler müzikal severlere unutamayacakları müthiş bir gece yaşattılar.

PROJE

Proje, daha önce “Broadway’den İstanbul’a Müzikaller”, “Senfonik Şebnem Ferah”, “Senfonik İbrahim Tatlıses”, “Rock Müzikaller”, “Senfonik Divalar -Nilüfer”, “Murathan Mungan Şarkıları-Senfonik” gibi çok ses getirmiş projelere de imza atmış olan Nurcan Karaca’ya ait.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ