Demokrat Zafer

ÜNLÜ YAZAR HÜSEYİN ACUN ÖDÜLE DOYMUYOR

Taze yazar Hüseyin Acun yolun başında olmasına rağmen birçok ödülle taçlandırıldı.
“ZARİFE, DİLARA AŞK ŞİİRLERİ” adlı kitapları ile yazarlık dünyasında emin adımlarla ilerleyen genç yazar Hüseyin Acun, geçtiğimiz günlerde 4’üncü ödülüne layık görüldü.
Daha önce Altın Kalem Yarışması’nda şiir dalında, Beyaz Yakamoz Ödüller’inde “YILIN EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN ŞAİR”i, Mimoza Global Ödülleri’nde “YILIN EN BAŞARILI YAZARI” ödüllerini toplayan Hüseyin Acun, bu sefer Fatih’teki Hagia Sofia Mansions İstanbul adlı otelde düzenlenen, sunuculuğunu Tuğba Özay ve Gökay Kalaycıoğlu’nun üstlendiği Altın Medya Ödül Töreni’nde “YILIN EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN GENÇ YAZARI” ödülünün sahibi oldu.
Çalışkan yazar Hüseyin Acun, gerek başarısı ile gerek sosyal sorumluluk projelerine verdiği destek ile herkesin konuştuğu bir isim olmaya devam ediyor.
Daima çocukları düşünen, çocuklardan ilham alan ve bütün kitaplarının gelirlerini çocuklara bağışlayan Hüseyin Acun, “En büyük ödül bir çocuğun yetişmesine katkıda bulunmaktır aslında” dedi.
Hüseyin Acun şimdilerde insanları daha çok dinleyerek her insandan bir öykü, hikaye olarak planladığı “ALYA” adlı deneme ve öykü kitabını yazmakta…
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ