Demokrat Zafer

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ İLE arsaVev ARASINDA SPONSORLUK ANLAŞMASI İMZALANDI

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı ile gayrimenkul yatırım şirketi arsaVev arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. arsaVev, Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı’na Sponsor’’ oldu. Törende konuşan arsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, ‘’Fenerbahçe Spor Kulübü 116 yıllık bir çınar. Bu çınarın çatısı altında var olmaktan gurur duyuyoruz’’ dedi.

Kadın spor branşlarına şirketlerin sponsorluk desteği her geçen gün artıyor. Son olarak gayrimenkul yatırım şirketi arsaVev, Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı’nın ‘’Şort ve Konç Sponsoru’’ oldu.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu’nda düzenlenen imza törenine, Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Burak Ç.Kızılhan ile Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Danabaş; arsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk ve Genel Müdürü Cem Ergüven katıldı. Törende bir konuşma yapan Bülent Öztürk, ‘’Fenerbahçe Spor Kulübü 116 yıllık bir çınar. Cumhuriyetimizin 100. yılında, stadımıza Ulu Önderimizin adının verilmesinin hazırlığının yapıldığı böyle bir dönemde, biz de marka olarak bu çatı altında olmaktan gurur duyuyoruz. Desteğimiz var gücümüzle devam edecek. Kadın sporunu destelemeye devam edeceğiz’’ dedi.

‘’Fenerbahçe Ambleminin Şerefine Meşe Palamudu Korusu Yapacağız’’

Öztürk sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’Fenerbahçemizin ambleminde meşe palamudu dalı var. Biz de bugünün anısına, bugünün şerefine, Ezine’deki projemizde 500 metrekarelik alanda bir meşe palamudu korusu yapacağız.’’

‘’Stada Atatürk Adı Verilmesi Onur Verici’’

arsaVev Genel Müdürü Cem Ergüven ise imza töreninde yaptığı konuşmada, ‘’Çok gururluyuz. Kadına, kadın sporlarına olan destek çok önemli. Stadımıza Atatürk adı verilmesi, kaptanımız Eda Erdem’in heykelinin yapılacak olması bizler çok onurlandırdı’’ diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ