Demokrat Zafer

Balıkesir’de MHP Farkı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Olağan Balıkesir İl Kongresi’ni Gala Yaşam ve Aktivite Merkezi’nde yapıldı. MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’ın katılımıyla gerçekleşen İl Kongresi’nde tek listeyle seçime giren İl Başkanı Niyazi Tunç güven tazeledi.

Milliyetçi Hareket Partisi’ni 31 Mart 2024 yerel seçimlerine taşıyacak yönetimi belli oldu. MHP 14. Balıkesir İl Kongresi, MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’ın katılımıyla gerçekleşti. Kısa bir süre atamayla il başkanlığı görevine getirilen İl Başkanı Niyazi Tunç’un tek listeyle girdiği kongrede bu kez seçimle il başkanı oldu.  MHP 14. Balıkesir İl Kongresi’ne; MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Birol Şahin, BESOB Başkanı Fehmi Erdem, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Feyyaz Çiftçi, Balıkesir Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Çalışkan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Vahdettin Çiftçi, siyasi partilerin temsilcileri ve esnaf odaları başkanları katılım sağladı.

YÜKSEL: “CUMHUR İTTİFAKININ KURUCU AZİZ TÜRK MİLLETİDİR”

Kongrede konuşma gerçekleştiren MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, Yenikapı ruhuyla kurdukları Cumhur İttifakı’nın Türkiye düşmanlarının oyunlarını bozmaya devam edeceğini kaydetti. Yüksel, “Milliyetçi Hareket Partisi, kuruluş ilkelerine bağlı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin birliğinin ve Türk milletinin dirliğinin teminatıdır. Biz Milliyetçi Ülkücü hareket olarak, sorun üreten değil, sorun çözen bir anlayışla siyaset yapıyoruz. Geçmişten bugüne de siyasi kriz anlarında hep düğümü çözen, krizlerin büyümesini önleyen MHP olmuştur. Kimse, Milliyetçi Hareket Partisi’ni, milli üniter devlet yapımıza, birliğimize, dirliğimize ve kardeşliğimize hasım çevrelerle yan yana görmemiştir, göremeyecektir. Herkes siyasetini, açık ve şeffaf bir şekilde milletimizden saklamadan yapmalıdır. Kurtuluşun ilk adımını atan Büyük Atatürk’ü kendilerine kalkan yapıp, öte yandan bölücülerle iş tutanları ve kol kola siyaset yapanları aziz milletimiz gayet iyi bilmekte ve görmektedir.  Onlar ne derse desin, Cumhur İttifakı ülkemiz üzerinde hesap yapanların oyunlarını bozmaya devam ediyor ve edecektir. Çünkü bu ittifak siyasi hesaplarla kurulmamıştır. Cumhur İttifakının et ve tırnak, mezara kadar, kader birliği, duygusal ittifak olduğunu; zilletin rasyonel, proje ittifakı olduğunu kendileri itiraf ediyor. Ülkemizin karşı karşıya kaldığı sorunlar, yaşadığı olaylar, atlattığı badireler Cumhur İttifakı’nı doğal bir sonuç olarak ortaya çıkarmıştır. “Cumhur İttifakı”nın kurucusu aziz Türk Milletidir. 7 Ağustos Yeni Kapı ruhu ile oluşan bu birliktelik, özünde vatan ve millet sevgisini barındırmaktadır.Milliyetçi Hareket Partisi kadroları Cumhur İttifakı’nın sadece seçim birlikteliğinden oluşmadığının, çıkar merkezli kurulmadığının bilincindedir ve bu konuda hassastır” dedi.

BÜYÜKATAMAN: “EKİM AYINDA KONGRELERİMİZİ BİTİRECEĞİZ”

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, “İlçe kongrelerimizi bitirme noktasına geldik. 922 ilçenin bugün itibariyle 850’sini tamamlandı. İlçe kongreleri tamamlanan il teşkilatlarımızın da kongrelerini yapmaya başladık. Bugün yapacağımız Balıkesir il teşkilatımızın kongresi de dahil olmak üzere Türkiye genelinde 36 ilimizin kongresini tamamlanmış oldu. Ekim ayı ortası itibariyle hem ilçe hem il kongrelerini Türkiye genelinde tamamlamış olacağız.

BÜYÜKATAMAN: “HEP BİRLİKTE DESTAN YAZACAĞIZ”

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idari seçimlerine yönelik parti olarak çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz. 2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu temalı mahalli seçimlerle ilgili bu sloganımızla uyumlu her türlü hazırlığımızı yapmaya devam ediyoruz. Kongre süreci bittikten sonra Genel Başkanımızın işaretiyle hep birlikte Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi bütün gönüldaşlarımızın katılımı ve katkısıyla yeni bir seferberlik anlayışıyla yola çıkacağız ve 31 Mart’ta 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta gerçekleştirdiğimiz o güzel mücadelenin taçlandırılması anlamına gelebilecek Türkiye genelinde Cumhur İttifakı olarak yeni bir destan yazacağız” dedi.

TUNÇ: BU BAŞARI HEPİMİZİN”

14-28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak başarılı sonuçlara imza attıklarını belirten MHP İl Başkanı Niyazi Tunç, yerel seçimlerde de aynı inanç ve kararlılıkla çalışacaklarını söyledi. Tunç, “14-28 Mayıs’ta elde edilen tarihi başarı; Balıkesir’de görev yapan mahalle başkanlarımızdan il ve ilçe başkanlarımıza ve onların kıymetli yöneticilerinin başarısıdır. Bu tarihi başarı; canını dişine takarak gece gündüz demeden liderine, davasına, partisine ve ocağına bağlı genç yaşlı bütün dava arkadaşlarımın başarısıdır.  Bu başarı; ben sen yok biz varız diyen, bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ortaya koymuş olduğu “Önce Ülkem ve Milletim sonra partim ve ben” anlayışına inanmış bütün ülküdaşlarımın başarısıdır. Bu büyük başarı Balıkesir’imize inanan, güvenen ve hiçbir zaman desteğini bizlerden esirgemeyen, Türk siyasi hayatına adını altın harflerle yazdırmış, Türk dünyasının bilge lideri Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin başarısıdır” dedi.

TUNÇ: “BİR OLACAĞIZ, İRİ OLACAĞIZ; DİRİ OLACAĞIZ”

Yerel seçimler öncesinde birlik-beraberlik mesajları da veren Tunç, “Merhum İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy, “Girmeden tefrika bir millete düşman giremez, toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez” diyerek birlik ve beraberliğin önemini ortaya koyuyor.  Kuvayi Milliye Şehri Balıkesir’imizde zafer parolamız işte budur! Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Aşılmaz sanılan engelleri birlikte aşacağız, olmaz denileni Allah’ın izniyle olduracağız. Asla inancımızı kaybetmeyeceğiz, asla ümitsiz olmayacağız, asla yılanlardan, yorulanlardan, dönenlerden olmayacağız. Bizim bir ülkücü olarak hem şanlı tarihimize hem mukaddes davamıza hem Liderimize hem de ülkemize karşı tarihi sorumluluklarımız var” dedi.

MHP İL YÖNETİMİ: Erdal Çalt, Halil Görmen, Halil Şen, Ceyda Yırcalı, Muharrem Kurtkan, Mehmet Başkurt, İlker Kelemençe, Ersan Özmen, Ahmet Çakır, Kutluhan Çiftçi, Kadir Işıktaş, Ufuk Kuvetli, Adil Filiz, Kağan Fazıl, Nazım Sarıçalı, Keskin Gezen, İrfan Bilgen, Hüseyin Kılıç, Recep Aslan, Nevzat Ertürk, Kazım Gültekin, Osman Köse, Burak Arslan, Harun Bozbay

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ