Demokrat Zafer

Batman İl Kongresinde M. Nurettin Demir İl Başkanlığına Seçildi

Batman’da büyük coşkuyla kongrelerini gerçekleştiren Osmanlı Teşkilatı birlik mesajı verdi.

 Batman’da gerçekleşen olağan il kongresi büyük bir coşku ve yüksek katılımla tamamlandı. Kongreye genel başkan yardımcısı Mehmet Şerif Çelikkaya ve Osmanlı Teşkilatı Güneydoğu Anadolu Bölgesi Başkanı Bahattin Durmaz’ın da katılımıyla önemli bir atmosferde gerçekleşti.

Kongre sonucunda, katılımcıların büyük destek ve katkılarıyla il başkanlığı pozisyonuna Nurettin Demir seçildi. Kongrenin sonuçlanmasıyla ilgili Nurettin Demir, yaptığı kısa açıklamada “Batman’ın geleceği için sorumluluk almak ve teşkilatımızın  değerlerini en iyi şekilde temsil etmek için buradayım. Tüm Batmanlılara hizmet etmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şerif Çelikkaya, kongrenin başarılı geçmesi ve Nurettin Demir’in il başkanlığına seçilmesi dolayısıyla Nurettin Demir i tebrik etti . Genel başkan yardımcısı Çelikkaya, “Batman İl Kongresi’nin büyük bir enerjiyle gerçekleştiğini görmekten mutluluk duydum. Nurettin Demir’e yeni görevinde üstün  başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ