Demokrat Zafer

TUĞKAN’ın ilk albümü ve çıkış şarkısı ‘BUZDAN KRALİÇELER’

TUĞKAN’IN İLK ALBÜMÜ 

‘KARIŞIYORUM’UN

VE ÇIKIŞ ŞARKISI 

‘BUZDAN KRALİÇELER’

Tuğkan’ın ilk albümü “Karışıyorum”, 15 Eylül Cuma günü, ST Records etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. Dört yeni parçanın, “Buzdan Kraliçeler”, “Kaybetmekten Deli Gibi”, “Gitmelisin” ve “Yoksun Ya”, yer aldığı albümde tüm parçaların sözleri ve müziği, Tuğkan’a ait. Albümün düzenlemesi ve prodüktörlüğü Cem Şahin, Furkan Karadeniz ve Tuğkan tarafından yapıldı; mix’ini Erim Arkman & mastering’ini Evren Arkman gerçekleştirdi.

Tuğkan’dan…

“2022 Şubat ayında başladı Karışıyorum’un yolculuğu ve tam bir yıl yedi ay sürdü. Aslında şarkıların hepsi çok küçük pürüzler detaylar hariç hazırdı ama ülkede yaşanan yer yer felaketler, geneliyle hiç iyi olmayan ve güldüremeyen suni gündem sayesinde devamlı ertelendi. Bu ertelemeler ve adı üstünde şanssızlığım olarak adlandırdığım yaşananlara, bu albümle manevi yönden bir dur demek lazımdı. O yüzden Eylül 2023, Karışıyorum albümünün ayı ve uzaylılar bile gelse bu albümü dinleyebileceksiniz.

Karışıyorum’u açmak icap ederse, birçok anlamda karışıyorum aslında. Beni dinleyenlerin günlerine karışıyorum, belki çıkmaz aşk hikayelerine karışıyorum hikâyenin bir noktasında. Bireysel olarak da ben müzik hayatıma karışıyorum. Albümü bir mavi tik olarak düşünebilirsiniz sektörel açıdan. Yıllardır bu böyledir albümlü sanatçı diye bir terim de vardır o açıdan bu albümü hayata geçiriyor olmak, benim de başka bir hayata yeni bir boyuta karışıyor olmam demekti. Bu sebeple Karışıyorum doğdu.

Orkestra arkadaşlarım şefim Furkan Karadeniz ve Cem Şahin’le, Cem’in Kilyos’taki evinde yaşandı bitti her şey. Çok eğlenceli saatlerimiz oldu yeri geldi gerildik de ama hepsi işin iyi olması içindi sonuçta. Sağlıcakla kalın umarım severek dinlediğiniz bir albüm olur.”

Bende bir zamanlar geçmiştim Aşıkların köprüsünden Zincirlerim durur hala Usanmadan yılların gürültüsünden Bu yüzden gidemem daha Bende kalan sana dahil her şey Senin yüzünden Buzdan kraliçeler sevdim Güneş oldum onları erittim Pişman oldum kendi kendime Ben ihanetle yoruldum Yüreğimi kaybettim gidemedim kimseye Bu yüzden gidemem daha Bende kalan sana dahil her şey Buzdan kraliçeler sevdim Güneş oldum onları erittim Pişman oldum kendi kendime Ben ihanetle yoruldum Yüreğimi kaybettim gidemedim kimseye Söz & Müzik: Tuğkan Düzenleme: Cem Şahin, Furkan Karadeniz, Tuğkan Akustik Gitar: Cem Şahin Ud: Selim Boyacı Mix: Erim Arkman / Harems Studios Mastering: Evren Arkman / Harems Studios Kayıt: Cem Şahin Yönetmen: Mustafa Köksalan Görüntü Yönetmeni: Özgür Hacı Kurt

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ