Demokrat Zafer

Karacabey’de dehşet! Zafer Partisi’nden Erkan Sarı açıklaması!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde Erkan Sarı isimli genç, yabancı uyruklu bir grup tarafından darp edildi. Olayın ardından 2 şüpheli tutuklanırken, Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı da bir açıklama yaptı.

Olay, Bursa’nın Karacabey ilçesinde meydana geldi. İlçede yaşayan yüzde 60 engelli Erkan Sarı, kız arkadaşından uygunsuz fotoğraf isteyen yabancı uyruklu şahıs ile sosyal medya üzerinden tartıştı. Ardından ikili buluşmak için anlaştı. Erkan Sarı buluşma noktasına geldiğinde, yabancı uyruklu bir grup tarafından darp edildi. Olay anına ilişkin görüntüleri çeken yabancı uyruklu grup, sosyal medyada da paylaşım yaptı.

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

İnfial yaratan olaya ilişkin Bursa Valiliği de bir açıklama yaptı.

Açıklamada, “Söz konusu olay görüntülerinden hareket edilerek müşteki E.S.’yi darp ettiği tespit edilen yaşı küçük yabancı uyruklu şüpheliler S.A ve İ.E., 06.09.2023 tarihinde yakalanmış, 07.09.2023 günü çıkarıldıkları adli merciler tarafından tutuklanmıştır” denildi.

Erkan Sarı isimli genç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise, yabancı uyruklu grubun kendisine, “Kimseye bir şey demeden eve gidiyorsun, buradan eğer birisine bir şey dediğini duyarsak öldürürüz” dediklerini söyledi.

Söz konusu olaya tepkisiz kalmayan Zafer Partisi Bursa İl Başkanı Cihat Gazi de bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada, “Öfke içerisinde olan hemşerilerimizi tüm yüreğimle anlıyorum. Fakat provokasyonlara gelmemeleri konusunda uyarıyorum.” ifadelerine yer verildi.

İŞTE AÇIKLAMANIN TAMAMI:

11 Eylül 2023 tarihinde sosyal medyada gündeme gelen, 20 yaşındaki evladımız %60 engelli E.S.’nin yabancı uyruklular tarafında silah tehditi altında darp edilerek görüntülerin sosyal medyada paylaşılması olayına derin bir üzüntü ve öfke ile şahitlik ettik.

Yaşanan bu insanlık dışı olayın vahameti bir yana olay görüntülerinin saldırganlar tarafından çekilerek sosyal medyada paylaşılması, bu şahısların ne denli bir cüret içerisinde bulunduklarını bir kez daha gözler önüne sermektedir.

Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı olarak, saldırının mağduru gencimizi ve ailesini ziyaret ettik. Hukuki alanda da konunun takipçisi olacağımızı kendilerine bildirerek desteklerimizi ilettik. Bu vesile ile saldırganlardan S.A. ve İ.E. nin 07.09.2023 günü çıkarıldıkları adli merciler tarafından tutuklandıklarını kamuoyuna bildirmek isterim.

Görüşme esnasında mağdur kardeşimizin babası Dursun Bey’in söylediği “Erkan’ın anlık bir bakışı vardı video kaydında. Eminim ki bir daha ailemi görebilecek miyim diye düşünüyordu” cümlesi içinde bulunduğumuz durumu tüm dehşeti ile açıklamaktadır. Türk Evlatları her geçen gün kendi öz vatanında can, mal ve ırzına yönelik saldırılarla başa çıkmaya çalışmaktadır.

Öfke içerisinde olan hemşerilerimizi tüm yüreğimle anlıyorum. Fakat provokasyonlara gelmemeleri konusunda uyarıyorum. Bizleri kamuoyunda haksız noktaya getirebilecek her türlü şiddet eyleminden uzak durmamız gerekmektedir. Bizler her alanda bu ve benzeri durumlarda hukuki ve siyasi alanlarda mücadele etmeye devam edeceğiz. Kimsenin bu konuda şüphesi olmasın.

Tüm Bursalı hemşerilerimizi ve Türk Milletini bu mücadelenin yegane siyasi merkezi olan Zafer Partisi saflarında olmaya davet ediyorum. Birlikte güçleneceğiz ve bu işgale dur diyeceğiz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ