Demokrat Zafer

GOOD THINGS’İN YENİ KOLEKSİYONU ‘SUN’ İLE YAŞAMIN KAYNAĞI GÜNEŞİN RENKLERİYLE IŞILDAYIN

Good Things, farklı uygarlıklardan ve mitolojik hikayelerden esinlenmeye bu koleksiyonunda da devam ediyor. “SUN” adı verilen koleksiyonda yaşamın kaynağı güneşten aldığı ilhamla; ışığın, sıcaklığın, yaşamın kaynağı, göğün kalbi, kozmik aklın ve bilinç üstünün sembolleri yansıtılıyor.

SUN Koleksiyonu; gösterişli, çok amaçlı ve çarpıcı parçalarla yine kadının gücüne, asaletine, güzelliğine, savaşçı ruhuna ve üretkenliğine dikkat çekmeye devam ediyor. “SUN” kolye ve küpe modellerinde güneş ve etrafına saçtığı ışınlara vurgu yapılıyor. Sunrise / Sunset küpe ve kolye tasarımlarında ise güneşin doğuşunda ve batışında gördüğümüz renk geçişleri kedi gözü taşının 4 rengi kullanılarak yansıtılıyor.

SUN Koleksiyonu’nda ana malzeme olarak pirinç ve gümüş kullanıldı. Altın ile kaplanan ürünler sınırlı sayıda ve tek tek elde üretildi. Doğal taş olarak ise kedi gözü ve kristaller kullanıldı.

Good Things yeni koleksiyonu “SUN” ile sizi yaşamın kaynağı güneşin ihtişamının vurguladığı tasarımlarını keşfetmeye davet ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ