Demokrat Zafer

“Bunu Sen Oku” için saatler süren imza kuyruğu

Yeni kitabı için D&R’la turneye çıkan İclal Aydın’a yoğun ilgi

“Bunu Sen Oku” için saatler süren imza kuyruğu

Oyuncu, gazeteci ve yazar İclal Aydın, D&R ile son kitabı “Bunu Sen Oku”nun Türkiye turnesinde okurlarıyla bir araya geldi. Aydın’ın uzun süre üzerinde çalıştığı ve unutulmaz anılarını içeren otobiyografik eseri, kitap severler tarafından yoğun ilgi gördü.

Kültür, sanat ve eğlenceyi tek çatı altında birleştiren D&R, okurları en sevdikleri sanatçılarla ve eserleriyle buluşturmaya devam ediyor. Edebiyatımızın önde gelen yazarları arasına ismini yazdıran İclal Aydın, kendine yazdığı 17 mektuptan oluşan “Bunu Sen Oku” kitabı için D&R’la birlikte Türkiye’de imza turnesine çıktı. Kitap tutkunları tarafından yoğun ilgi gören turne, 29 Temmuz’da Ayvalık’ta başlayarak Urla ve Çeşme’de devam ettikten sonra 3 Eylül tarihinde Ankara’da imzalarına devam etti. D&R mağazalarında okurlarıyla bir araya gelen Aydın, uzun kuyrukların oluştuğu imza gününde sevenleriyle tek tek ilgilenerek sohbet etti. İclal Aydın’ın D&R ile yola çıktığı Türkiye turnesi ilerleyen günlerde anadolunun çeşitli illerinde devam edecek.

Kitap hakkında:

Bunu Sen Oku, başarının zirvesini de hayallerinin sayısız kez yerle bir olmasını da görmüş birinin unutuşa direnen, inancını koruyan sözleriyle yazılmış bir hayat şarkısı. İclal Aydın, heykeltıraş Ozan Ünal’ın benzersiz hayal gücüyle yarattığı çizimler eşliğinde anılarının izlerini sürse de, aslında çocukluk hüzünlerine, ısrar ettiği hatalarına, hevesine ve hayallerine şefkat gösterebilen herkesin hikâyesi bu.

Her düştüğünde yerden bir avuç toprakla ve yenilenmiş olarak ayağa kalkmaktan, kalbine bir şans daha vermekten yorulmayan; pişmanlığa değil gönlünce yaşamış olmanın huzuruna sığınan bir yazarın kaleminden geleceğe ve okura yazılmış bir mektup.

https://www.dr.com.tr/

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ