Demokrat Zafer

İYİ ORHANGAZİ; ” Yalan Söylemeyi Bilmeyiz!”

Orhangazi’nin İYİ insanı isyan etti. İYİ Parti Orhangazi İlçe Başkanı İsmail Kaya; “Orhangazi Belediye Meclisi Ekim ayı ilk oturumuna ilçemiz yararına ve Kıymetli Orhangazi’lilerin talepleri doğrultusunda verdiğimiz önerge Belediye Başkanı Bekir Aydın’ı rahatsız etmiş ve hakkımızda suçlamalarda bulunup ‘’biz zaten toplanacaktık’’ diyerek bizleri siyaset bilmemek ile suçlamış. Biz de insanız bilmediğimiz şeyler vardır elbet, örneğin gururla söyleyebilirim ki yalan söylemeyi bilmeyiz.

Çocukça sızlanmayı da bilmeyiz. Bugüne kadar sorduğumuz onlarca, yüzlerce soruya cevap veremezken önce ben dedim, önce ben buldum gibi açıklamalara kadar düşmüş olmanız, samimiyetle söylüyorum beni çok üzmüştür. ‘’Zaten biz toplanacaktık’’ gerçek mi, bi zahmet başkan.
Tam 42 ay önce Mayıs 2019 Orhangazi Bel. Meclisinde İYİ Parti grubu olarak verdiğimiz önergeleri ve sizlerin verdiğiniz cevapları hatırlatmak isterim. 3 yıl önce toplanıp hepimizin onayladığı kararlar alan Ulaştırma komisyonunun 23 projesi ne oldu başkan. İki tane durağı seçim yatırımı diye bugüne kadar beklettiysen sana diyecek bir şey bulamıyorum.

Şimdiden söyleyelim. gelecek mecliste Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonunu soracağız, aman ha hazırlık yapın zaten biz yapacaktık dersiniz. Yazık, ne fark eder ben söyledim, sen söyledin. Yeter ki bir şeyler yap Orhangazi için. Zaten yaptıkların sana artı yazacak. Her şeyi bizlerden iyi bilen şahsın bunu nasıl bilemezsin.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ