Demokrat Zafer

Sage ile kahvaltıya daha fazla yer açın

Sonbaharın kendini iyice hissettirdiği bugünler, yoğun bir okul ve iş döneminin habercisi niteliğinde. Uzmanlar tarafından atlanmaması gereken bir öğün olarak her fırsatta altı çizilen kahvaltı, özellikle hareketli dönemlerin kurtarıcısı oluyor. Tam da bu noktada Enplus çatısı altında yer alan, gelişmiş teknolojisiyle lezzetli yiyecek ve içecekler hazırlamayı kolaylaştıran Sage markalı ürünler, pratik ve keyifli kahvaltılara da adını yazdırıyor.

Yazın sıcak günleri yerini serin havalara bırakmaya hazırlanırken, evlerde ise yeniden okula ve yoğun iş hayatına dönüş heyecanı başladı. Yaz aylarında ayaküstü atıştırmalıklarla geçiştirilebilen kahvaltılar yeniden sabahın erken saatlerindeki yerini alıyor. Enplus, Sage markasıyla, okula ve işe yetişme telaşında olanlara son teknoloji ürünleri sayesinde güne güzel bir kahvaltıyla başlama fırsatı sunuyor. Sage SDC400 BSS/A Filtre Kahve Makinesi, Sage STM600 Çay Makinesi, Sage BTA825 Bal Smart 2’li Ekmek Kızartma Makinesi, Sage BGR250 BSS Adjusta Sandviç ve Grill Makinesi ve Sage BWM520 BSS Waffle Makinesi ile kahvaltıları konforlu hale dönüştürüyor.

Güne mükemmel bir kahve ile başlayın

6 benzersiz demleme moduna sahip Sage SDC400 BSS/A Filtre Kahve Makinesi ile güne mükemmel, dengeli bir kahve ile başlayabilirsiniz. Önceden ayarlanabilen Gold, Hızlı, Yoğun, Soğuk Demleme ve Pour Over modlarından birini seçip My Brew ile de demleme süresi, sıcaklığı ve akış hızını ayarlayarak sabahın ilk ışıklarıyla birlikte kahvenizi yudumlayabilirsiniz.

Ayarlanabilir hassas demleme sıcaklığı, PID Kontrollü Thermocoil ısıtma sistemi, sıcaklığın, akış hızının ve temas süresinin hassas dijital kontrolü yoluyla mükemmel tada sahip kahve sunuyor. Sage’in patent başvurusunda bulunduğu Dik ve Serbest Bırakma valfi, demlik yerine farklı boyutlardaki bardak ya da karafa aktarımı sağlayarak kahvenizi tam istediğiniz gibi hazırlamanızı sağlıyor.

Çayda mükemmel lezzeti ve aromaları ortaya çıkarıyor

5 farklı sıcaklık ayarına sahip olan Sage STM600 Çay Makinesi, özel olarak geliştirilmiş demliği ve akıllı çay aparatıyla mükemmel lezzeti ve aromaları ortaya çıkarıyor. Zamanlama ve otomatik durdurma seçenekleriyle de mutfağın en çalışkanı olarak kahvaltıların zamanla yarışını güçlendiriyor. Çay sepetini tek tuşla kolay ve güvenli bir şekilde çıkarma olanağı sunan Sage STM600 Çay Makinesi, 7 fincanlık kapasitesiyle çaysız kahvaltı yapamayanların imdadına yetişiyor. Paslanmaz çelik gövdesiyle zamana meydan okuyan Sage STM600 Çay Makinesi, yüksek sıcaklıklara karşı dayanıklı cam yüzeyi sayesinde demlenme sürecini adım adım takip etme imkân tanıyor. Farklı sıcaklıklara ihtiyaç duyan aromatik çay çeşitleriyle de her güne eşsiz lezzetler eşliğinde başlamaya olanak sunuyor.

Geniş dilim kapasitesinde simide de yer var

Sage BTA825 Bal Smart 2’li Ekmek Kızartma Makinesi, güne dumanı üstünde tüten çıtır çıtır simit kokularıyla başlamaya çağırıyor. Daha büyük ekmek, simit ve yoğun hamur işi çeşitleri için geniş bir dilim kapasitesine sahip Sage BTA825 Bal Smart 2’li Ekmek Kızartma Makinesi ile pazar kahvaltılarının lezzetini haftanın her gününe yaymak mümkün. Sage BTA825 Bal Smart 2’li Ekmek Kızartma Makinesi’nin kızartma kontrolü sunan fonksiyonu, ekmeğin kızartma seviyesinin belirlenmesini sağlıyor. Yenilikçi otomatik özellikleriyle her türlü ekmek ve hamur işi çeşitlerini kahvaltı sofralarının baş köşesine oturtuyor. Sage BTA825 Bal Smart 2’li Ekmek Kızartma Makinesi ile derin dondurucudan çıkarılan hamur işleri, dakikalar içerisinde kızartılıp, meyveli ve kuruyemişli ekmek çeşitlerine lezzetinden ödün vermeden tazelik kazandırıyor.

Enplus, Sage ürünleri pratik ve lezzetli kahvaltı hazırlamadaki en büyük yardımcınız olmaya aday

Tost mu sandviç mi?

Sage BGR250 BSS Adjusta Sandviç ve Grill Makinesi, ayarlanabilir yükseklik kontrolü sayesinde tost ve sandviç arasında kalıp bir türlü karar veremeyenlerin hayatını kolaylaştırıyor. Farklı hünerleri ile öne çıkan Sage BGR250 BSS Adjusta aynı zamanda yapışmaz çelik döküm yüzeyi, ayarlanabilir kapağı ile gücünü birleştirerek formda kalmak isteyenleri yağsız yumurta ile buluşturuyor. Dayanıklı, paslanmaz çelik döküm dizayna sahip Sage BGR250 BSS Adjusta Sandviç ve Grill Makinesi, döküm premium kaplama ve eğimli yağ akıtan pişirme yüzeyi ile pratik bir barbekü haline dönüşebiliyor. Özel spatulası, kolay temizlenebilme özelliği ve fazla yer kaplamayan özel tasarımıyla mutfakların demirbaşları arasındaki yerini alıyor.

Waffle’ınızı nasıl alırdınız?

Sage BWM520 BSS Waffle Makinesi önceden programlanabilen 7 ayarı sayesinde sabahları az kızarmış, yumuşak, altın ya da çıtır formlarda waffle çeşitleri yapmanız için en büyük yardımcılarınız arasındaki yerini alıyor. Pişirme yüzeyi kenarındaki hendek sayesinde dökülmelere karşı gardını alan Sage BWM520 BSS Waffle Makinesi, bu yönüyle oldukça pratik ve kolay bir kullanım sağlıyor. Böylece son derece meşakkatli ancak lezzetiyle herkesin gönlünü çalan waffle çeşitlerini kahvaltı sofralarının olmazsa olması haline getiriyor. Sage BWM520 BSS Waffle Makinesi, termal pro eşit ısı özelliğiyle ısıyı plakalara eşit bir şekilde dağıtarak ortası pişmemiş dışı gevrek waffle’lara elveda diyor. Fazla malzeme hendek kenarında birikmeye başladığında uyarıcı ışıkları devreye girerek yanmış waffle vakalarını rafa kaldırıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ