Demokrat Zafer

Dünyanın en küçük ve en hafif ses işlemcisi Red Dot Ödülü’nü aldı

Uluslararası tasarım ödülünü alan Cochlear™ Nucleus® 8, iletişimi daha kolay ve konforlu hale getirmek üzerine tasarlandı

Dünyanın en küçük ve en hafif ses işlemcisi Red Dot Ödülü’nü aldı

İmplante edilebilir işitme çözümlerinin küresel lideri Cochlear, imza attığı teknolojilerle işitme kaybını kader olmaktan çıkarırken prestijli ödüllerin de sahibi oluyor. Bu kapsamda şirket; ürün tasarımı, iletişim tasarımı ve tasarım konseptleri dahil olmak üzere çeşitli alanlardaki olağanüstü başarıları onurlandıran tasarım yarışması Red Dot Award’tan Nucleus® 8 Ses işlemcisi ile ödül aldı.

İnsanların duymasına ve seslerini duyurmalarına yardımcı olma misyonuyla hareket eden Cochlear, uluslararası prestijli ödülleri hanesine yazdırmaya devam ediyor. Şirket, son olarak Nucleus® 8 Ses İşlemcisi ile Red Dot Award’ın sahibi oldu. Konforu bir üst seviyeye çıkarmak üzere tasarlanan bu teknolojinin olağanüstü tasarımıyla tam not aldı. Tasarımın yenilik, işlevsellik, biçimsel kalite ve ekolojik uyumluluk dahil olmak üzere çeşitli yönlerinin bağımsız bir jüri tarafından değerlendirildiği ödül programında Cochlear™ Nucleus® 8 Ses İşlemcisi, konforu, teknolojisi ve tasarımıyla öne çıktı.

Akıllı özellikleriyle kullanıcı deneyimini üst seviyeye taşıyor

Red Dot ödüllü Nucleus® 8 Ses İşlemcisi’nin başarısının arkasındaki detayları açıklayan Cochlear Türkiye Genel Müdürü Gül Erden; “İnsanlarla iletişimi daha kolay hale getirmek üzere tasarlanan Nucleus® 8 Ses İşlemcisi, en yeni işitme teknolojimizi sunuyor. Ortamdaki değişiklikleri algılayan işlemci, kullanıcının sesleri farklı ortamlarda bile net bir şekilde duymasına yardımcı olacak şekilde otomatik olarak ayarlıyor. Şu ana kadarki en akıllı işitme teknolojimiz olan SCAN 2 özelliği ile SmartSound® iQ 2’ye sahip Nucleus® 8 Ses İşlemcisi, böylece her ortamdaki sese otomatik olarak uyum sağlıyor. Üstelik, gelecek nesil Bluetooth teknolojisine sahip olan Nucleus® 8, Bluetooth Auracast™’ı destekleyen havaalanı, okul, spor kulübü ve spor salonu gibi kamuya açık alanlarda yapılan yayınlara katılma imkânı da sunuyor. ForwardFocus†, istenmeyen arka plan gürültüsünü daha güçlü bir şekilde azalttığından yüz yüze sohbetler çok daha net duyulabiliyor. Kullanıcı deneyimini üst seviyede tutan ses işlemcimizi, uyumlu bir Apple veya Android cihazdan Nucleus Smart uygulamasını kullanarak yönetmek ve kontrol etmekse oldukça kolay” şeklinde konuştu.

Cochlear Türkiye Hakkında:

Cochlear Türkiye, 1998 yılında Duysel firması aracılığı ile ülkemizde faaliyetlerine başladı. 10 yıllık iş birliğinin ardından Cochlear’in Türkiye pazarında direkt faaliyet gösterme hedefi üzerine yeni organizasyon yapısı kuruldu. Bugün İstanbul merkezli ofisindeki 45 kişilik güçlü ve dinamik kadrosu, İstanbul, Ankara ve Diyarbakır’daki müşteri hizmetleri ofisleri ve 28 farklı ildeki Cochlear sertifikalı iş ortakları ile tüm Türkiye’de ürün satışı, cihaz ayar desteği ve satış sonrası hizmeti sunuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ