Demokrat Zafer

Aksatur, 10. yılında Hac ve Umre hizmeti vermenin iftiharını yaşıyor

Birçok kişinin Hac ve Umre hayallerini gerçeğe dönüştüren Aksatur; Hac, Umre, Kudüs ve Kültür turizminin değişmez adresi oldu…

2014’te kurulan Aksatur, en kutsal ve en anlamlı yolculuğa yapılan ziyaretlerin öncü ismi olmayı kısa sürede başardı. Aksatur, dini ve milli değerleri öncelikli tutarak umre, hac ve Kudüs gibi dini turlar ile kültür turizmi hizmetlerini her geçen gün samimi bir konseptle geniş kitlelere ulaşıp, büyük başarılara imza atıyor.

Aksatur, hac veya umreye gidecek vatandaşları bilgilendirmek ayrıca bu vatandaşların huzurlu ve güvenli bir ibadet yapmalarını sağlamak için devamlı kendini geliştirerek şirket içi eğitimlere büyük önem veriyor.

Aksatur kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Halit Emiroğlu“2006 yılında sektöre rehberlikle başladım. Türkiye’de sayılı olan duayen firmalarda 10 sene bir fiil Suudi Arabistan sorumlusu olarak görev yaptım ve 2014 yılında kendi firmam olan Aksatur’u kurdum. Böylece ekip arkadaşlarımla beraber sektörün önde gelen firmaların kulvarında hizmet vermeye başladım. Düsturumuzu, her zaman Allah’ın ve Resulünün misafirlerine hakkıyla hizmet etmek, onlara hizmetkâr olmak olarak belirledik. Nihai olarak bu yolda dürüstçe ilerleyip vadettiklerimizi iftiharla yerine getirmek suretiyle hizmetimize devam ediyoruz. İnşallah Türkiye’nin hac ve umre sektöründe, sektörün parlayan yıldızı olmak hedefiyle yolumuza devam etmekteyiz ” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ