Demokrat Zafer

Schafer, Yeni Tılsım Serisi ile Sofralara Zarafet Getiriyor!

Schafer, geliştirdiği fonksiyonel ürünlerle tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda markaya özgü form ve desenleriyle ön plana çıkan Schafer, yeni Tılsım Serisi’ne eklenen 12 parçalı yemek takımlarıyla Türkiye’de bir ilk olan “Ömür Boyu Çıkmayan Altın Desen Garantisi”ne sahip olan koleksiyonunu genişletiyor. Tüm yıkamalar sonrasında desenini ve ışığını koruyan yepyeni bir teknoloji olan Alman Starjet teknolojisiyle üretilen Tılsım Serisi eylül ayından itibaren Schafer mağazalarında satışa sunuldu.

Özgün tasarım anlayışıyla bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen Schafer, kısa zamanda Türk züccaciye sektörünün en saygın ve köklü kurumları arasında yerini aldı. Sadece 10 ürün çeşidiyle başladığı yolculuğunu, bugün itibarıyla 5 ayrı ana kategoride yüzlerce çeşit ürünle hizmet veren bir marka haline gelerek sürdüren Schafer, tüketicilerin hayatını kolaylaştıran ürünleriyle dikkat çekiyor. Sektörde kendine özgü tasarımlarla öne çıkan Schafer, Tılsım Serisi ile farklı coğrafyaların hikayelerini anlatan form ve desenlere sahip 12 kişilik yemek takımlarını tüketicilerin beğenisine sundu. Türkiye’de bir ilk olan “Ömür Boyu Desen Dayanıklılığı Garantisi’ne sahip yeni koleksiyon, tüm yıkamalar sonrasında desenini ve ışığını koruyan yepyeni bir teknoloji olan Alman Starjet teknolojisiyle üretiliyor.

Her desenin farklı bir hikayesi var!

Tılsım Serisi pek çok farklı kültürün zamansız hikayelerinden esinlenerek, adeta bir sanat eserini andıran desen ve renklere sahip yemek takımları ile sofralara eşsiz bir güzellik bırakıyor. Tılsım Serisi’nin içinde yer alan Belle Yemek Takımı, sadakat ve sevgiyi simgeleyen, asırlar boyunca saraylarda, bahçelerde ve köşklerde kullanılan zambak çiçeğinden ilham aldı. Tılsım Serisi Belle Yemek Takımı pastel renkleri ve zarif desenleriyle en keyifli anlara değer katıyor.

Kraliyet Cevheri olarak bilinen, kendine özgü rengi ve sert yapısıyla sanatın ham maddesi olarak bilinen yeşim taşı yüzyıllar boyunca eşsiz mücevherlerin ve heykellerin yapımında kullanıldıktan sonra şimdi de Tılsım Jade 12 Kişilik Yemek Takımı ile sofralara saraylara layık bir şıklık getiriyor.  Tılsım Bloomfest Yemek Takımı, çiçeklerin eşsiz ahengi işlenmiş bir İspanyol şehri olan Girona’da düzenlenen 179 yıllık Temps de Flores çiçek festivalinden ilham alarak yaratıldı.

Bahçeler, mahalleler, tarihi alanlar ve anıtlar fark etmeksizin Girona şehrini çiçeklerle fetheden Temps de Flores festivali, Tılsım Serisi Bloomfest Yemek Takımı ile 179 yıllık bir geleneği sofralarınıza taşıyor ve sofraları bu özel kültürün bir parçası yapıyor. Doğu Akdeniz çevresinden Batı Afrika’ya, Sahra Altı’ndan Arabistan’a kadar büyük coğrafyada kusursuz görüntüsü sayesinde halkın gözünde ‘Hatasız Kuş’ tanımını oluşturan, birbirinden farklı toplumların kültüründe yer sahibi olmayı başaran Diken Kanatlı Kız Kuşu’nun esin kaynağı olduğu Tılsım Serisi Charm Yemek Takımı, onlarca farklı kültürün izini sofralara yansıtacak kusursuz bir yemek deneyimi yaşatıyor.

Tılsım Serisinin içinde yer alan Pia Studio ile Schafer iş birliğinden doğan Dreamy, Lace ve Sapphire yemek takımları kültürlerin yaratıcılığını tüketiciler ile buluşturuyor. Tılsım Dreamy’nin bir sanat eserini andıran desenleri Türk kültürü ve mimarisinde önemli bir yere sahip olan kuş saraylarından esinlendi. İstanbul kültürünün vazgeçilmez bir parçası olan ve şehrin tarihinde yer edinen kuş sarayları, Tılsım Serisi Dreamy Yemek Takımı ile İstanbul’un eşsiz dokusu sofralara estetik katıyor.

Binlerce farklı toplumda kraliyetlerin temsil ettiği asillik ve şıklığın buluştuğu tasarım detaylarıyla Tılsım Serisi Lace Yemek Takımı, unutulmaz ziyafet sofraları hazırlamak için tercih ediliyor. Tarihi antik çağlara dayanan, camların ışıkla buluşmasıyla gerçek bir görsel şölene dönüşen ve herkesi büyüleyen vitray sanatı, Tılsım Serisi Sapphire Yemek Takımı’nın özgün renkleri ve kusursuz desenleriyle sofralarda hayat buluyor.

Yuvarlak ve oval formlara sahip tasarımıyla fonksiyonelliği öne çıkartarak hazırlanan Tılsım Serisi 12 kişilik yemek takımları; tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik seçebilecekleri servis tabağı, yemek tabağı, pasta tabağı, çorba kasesi, tuzluk, biberlik ve kürdanlık, çorba tenceresi ve kapağını kapsayan toplam 60 parçalık içeriği ile satışa sunuluyor. Yeni nesil Tılsım’ın desenlerinde “Starjet” teknolojisi kullanılarak, nano teknoloji ile geliştirilen partiküller sayesinde dayanıklı bir koruma katmanı oluşturuldu. Bu koruma katmanı sayesinde desenler ömür boyu kalıcılık sağlıyor ve bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Yeni Tılsım Serisi “Starjet” teknolojisi ile dayanıklı ve nesiller boyu kullanılacak keyifli sofralara imza atıyor.

SCHAFER Hakkında: Schafer, 2004 yılından bu yana edindiği bilgi birikimiyle züccaciye sektöründe faaliyet gösteriyor. “Rahat ulaşılabilir” bir marka olma amacıyla yola çıkan Schafer yüksek kaliteli ürünlerini kullanıcılarla buluşturmayı ilke ediniyor. Geniş ürün gamıyla yenilikçi bir anlayışa sahip olan Schafer konsept mağazaları, çok katlı mağazalar, online satış mağazası ve uluslararası marketlerde varlık göstererek sektördeki yerini koruyor. İhracat kanadında hatırı sayılır işler yapmaya devam eden Schafer dünya markası olma yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ