Demokrat Zafer

OKX Türkiye, Trader Şampiyonası’nın kazananlarını açıkladı

OKX Türkiye, Trader Şampiyonası’nın 9 kazananını açıkladı. Kriteri karşılayan 9 yatırımcı, piyasa koşullarına rağmen yarışmanın dört haftası boyunca kârlılıklarını korudu. 
17 Temmuz’da başlayan OKX Türkiye Trader Şampiyonası’na katılan Lead Trader’lar, en yüksek büyüme, PnL% büyümesi ve kazanma oranına sahip olmak gibi bir dizi zorluk üstlendi.

Kazananlar şu şekilde:

Bay Kripto

@ chansniper

@ Lord of Crypto

@ 4lostfires

@ CryptoKaplan

@ ****138

@ Sokrates

@ BUGATTI/BUSINESS

@ Basilica

Ödül olarak şampiyonlar OKX’in sosyal medyasında yer alacak ve tüm kanallarda tanıtılacak. Böylece OKX Copy Trading’de Lider Yatırımcı olarak seçilme şansları artacak.

OKX Copy Trading ile kullanıcılar, yüksek performans gösteren lider tüccarları takip edebilir, en son hamleleri hakkında gerçek zamanlı güncellemeler alabilir ve 100’den fazla işlem çiftinde işlem stratejilerini çoğaltabilir. OKX Copy Trading, Ocak 2023’ten bu yana kullanıcıların yüksek performanslı yatırımcıların portföy dökümlerini, işlem geçmişlerini, PnL ve risk seviyelerini görüntülemelerine olanak tanımaktadır.

OKX Copy Trading ayrıca deneyimli ve profesyonel yatırımcılara ticaret stratejilerinden para kazanmaları için uygun bir yol sunar. OKX’te Lider Yatırımcı olduklarında, yüksek performans gösteren yatırımcılar, takipçilerinin gerçekleştirmelerine yardımcı oldukları kârların %13’üne kadar günlük kâr paylaşım oranı alırlar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ