Demokrat Zafer

Uludağ Havacılık ile Sanat ve Sanatçı Size Çok Daha Yakın!

Gökyüzü tutkunlarının hayallerini gerçeğe dönüştürmek için yüzünü maviliklere dönerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “İstikbâl, göklerdedir” sözünü kendine ülkü seçen ULUDAĞ HAVACILIK; Uludağ Koleji ve Yürekli Havacılık kuruluşlarının 27 yıllık tecrübelerini işbirliğine dönüştürerek güçlerini birleştirmesiyle geleceğin pilotlarını Yenişehir’de yetiştiriyor.  Uludağ Havacılık’ın özel konuğu daha önce Bursa’da bir konsere de eşsiz sesiyle Bursalıların gönlünde taht kuran sanatçı Dilek Türkan’ı gökyüzüyle buluştur. O anlarda Uludağ Havacılık ve Uludağ Koleji Genel Koordinatörü Ergün Özçelik, Türkiye’nin en genç pilotu Toprak Yürekli, İletişim Koordinatörü Zehra Savaş, Sanatçı Menajeri İlknur Kaptan, deneyimli pilot Onur Yürekli’de şahitlik etti.

Uludağ Havacılık, Yunuseli ve Yenişehir Havalimanlarında bulunan yerleşkesinde farklı etkinliklere de imza atıyor. Gezi uçuşları ile gökyüzüne yükselmek isteyenlerin hayallerini gerçekleştiren Kurum, farklı mutluluklara da yakından şahitlik ediyor. Uludağ Havacılık Genel Koordinatörü Ergün Özçelik; “Değerli sanatçımızı misafir ettiğimiz bugünde havacılık sektöründe aldığımız bu kritik kararında ne kadar önemli ve değerli olduğunu birkez daha gördük. Bursamız otomotivde, raylı sistemlerde önemli yatırımları kendine çeken cazibesini bizde kurum olarak sivil havacılık sektöründe gerçekleştirmek istedik. Değer sanatçımız Dilek Türkan ‘a bizimle birlikte olduğu için teşekkür ederken sanat yaşamında da başarılar dileriz.” dedi.

Sanatçı Dilek Türkan; “Osmanlı’nın başkenti Bursa’da dostlarla birlikte olmaktan mutluluk duydum. Gökyüzüne olan hasretimi Uludağ Havacılık’ın çalışanları son verdiği için başta Uludağ Havacılık Koordinatörü sayın Ergün Özçelik’e ve mesai arkadaşlarına teşekkür ederim.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ