Demokrat Zafer

Bu Maaşlarla İnsanların Geçinebileceğini Düşünüyorsanız Önünüzdeki Tuzağa Hayallerinizi Kaptırmışsınızdır!

Gelecek Parti Nilüfer Kongresinde Can Kavçın güven tazeledi. İl Binasında gerçekleşen kongreye İl Başkanı Fuat Kadıoğlu’nun yanı sıra geçmiş dönem Bursa Valisi de olan PİK Başkanı İzzettin Küçük ,Genel Merkez Yerel Yönetimler Şehircilik Başkan Yardımcısı Alpaslan Yıldız, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hürsever, İlçe Başkanları, İl Yönetimi ve partililer katıldı. Kongreye İzzettin Küçük’ün konuşması damga vurdu!

İl Başkanı Fuat Kadıoğlu; “Partimiz yarınlarda kadroları daha güçlü olsun diye ilçe kongrelerinin startını verdik. 2024 Yerel Seçimlerinde tarihi tekrar baştan yazacağız!” dedi.

Yerel Yönetimler Şehircilik Başkan Yardımcısı Alpaslan Yıldız; “85 milyonun namusu Gelecek Kadrolarının omuzundadır! Uyumayacağız, uyutmayacağız! Başaracağız, kazanan Türkiye olacak!” dedi.

PİK Başkanı İzzettin Küçük; “Genel Seçimlerde merkezi Hükümet ve yereldeki belediyelerin yaptığı tüm ayak oyunlarını tek tek not aldık. Gelecek Partililer bu ülkeye tekrar huzuru tahsis edecek ve yaşatacaktır! Ekonomiden bunalan vatandaşımızın derdini gelip bizim arkadaşlarımıza anlatıyor. Biliyor ki; vatandaşımız her köşe başında kendisini dinleyecek bir Gelecek Partili var. Bugün yaşanılan ekonomik zorluklardan dolayı 22 yıllık iktidarlarında ilkkez memurumuz 2024-2025 için mahkeme kapılarına düştü! 85 milyon nüfusumuzun 70 milyonu açlıkla mücadele ediyor! Vicdanlar bunu görmüyorsa bu Hükümetin ayıbıdır!” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ