Demokrat Zafer

GÖKHAN TÜRKMEN REKOR KIRDI

Son dönemin en üretken, modern müzisyenlerinden Gökhan Türkmen, ODTÜ Vişnelik Çim Amfi’de verdiği muhteşem konserde seyirci rekoru kırdı.  Her konserinde Gökhan Türkmen’i yalnız bırakmayan sevenleri, Ankara performansında da aynı yoğun ilgiyi göstererek biletlerin hızlıca tükenmesini sağladı. Sold Out Event’in organizasyonu ile gerçekleşen konserde 7000 kişi Türkmen’in şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşadı.

Sözü Mert Carim’e bestesi Gökhan Türkmen’e düzenlemesi Playjoy’a ait son hiti  Kalem’le, Türkmen konserinin açılışını yaptı. Türkmen, şarkısını söylerken sahne arkasındaki led ekranda da video klibi gösterildi.

Seyircisi ile her konserinde hem interaktif hem de sıcak diyalog kurmayı seven Gökhan Türkmen Aşk Lazım, Sen İstanbul’sun, Büyük İnsan, Çatı Katı, Taş, Mahşer, Deli,  gibi hitlerinin yanı sıra Ah Yandım, Yanımda Kal gibi cover’ları peş peşe seslendirdi.

İşitsel olduğu kadar görsel açıdan zengin olan konserde, dev seyirci korosu her parçada eşlik etti. İkinci bölüme elinde gitarı ile seyircisiyle başbaşa şarkılarını seslendiren Türkmen, ekibiyle birlikte sahne üstü eşsiz bir performansa daha imzasını attı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ