Demokrat Zafer

YOLLAR ÇÖZÜM BEKLİYOR

“Gün geçmiyor ki anayol ve Hürriyet mahallesi taş ocakları yolunda bir kaza acısı hissetmeyelim.” İYİ Parti Orhangazi İlçe Başkanı İsmail KAYA ilçe içindeki yolları gündemine aldı.
Kaya; “Öncelikle değerli hemşehrilerimiz otoyol üzerinde eksik aksak ta olsa alt geçitlerimizi kullanalım. Lütfen hayatımızı tehlikeye atacak şekilde tel örgüleri kırarak kendimize yol açma yöntemini bırakalım. Bir anlık hata büyük acılara sebep oluyor. Yetki sahiplerine gelince artık yeter. Hürriyet mahallesi ağır tonajlı araçların güzergahının değiştirilmesi ve alternatif yol dilekçesini Orhangazi Belediye Meclisine vereli yaklaşık 3 yıl oldu. Ne bekliyorsunuz. Bu yolu kullanan işletme sahiplerini neden yolun yapımına zorlamıyorsunuz. Tozu toprağı yetmiyor, yolunu da halkın cebinden mi yapacaksınız. Birkaç gün önce yaşanabilecek büyük bir facia şoförün aracı yol kıyısında kayalara vurması ile atlattık.

 

Ancak anayol da yayalarımız bu kadar şanslı değil. Bugün bir aile faciadan döndü, iki gün önce 10 yaşlarında bir çocuk, bir hafta önce motosikletli bir amcamız. Hayatını kaybeden vatandaşlarımız acısı dinmedi. Batçık mı olacak, dal çık mı. Proje netleşiyor, yatırım programı tamam. Karayolları müdürü geldi, yetki bakanlıkta. Bu masallar bitsin artık. Çekildiğiniz fotoğraflar algıdan ileri gitmiyor. Hayati önem taşıyan işleri başlatın en azından.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ