Demokrat Zafer

UĞUR ÖZÇELİK’ten enerji yüklü yeni tekli ‘KAÇ KURTAR’

Genç müzisyen Uğur Özçelik, ‘YANAR’ ve ‘SENSİZLİK’ sonrası yeni teklisi ‘KAÇ KURTAR’ı, Özçelik Müzik etiketiyle tüm dijital marketlerde yayımladı.

Daha önceki şarkılarında söz ve müzik kendisine ait olan şarkıları dinleyicilerle buluşturan Uğur Özçelik bu sefer Sözü ve müziği Can Güneş&Kadim Tekin‘e düzenlemesi Melihcan Ataklar’a ait, reggae, latin gibi güncel sound’ların hakim olduğu Kaç Kurtar ‘ı sevenleriyle buluşturdu. Güncel sound’ların hakim olduğu şarkının enerjisi diğer şarkılarına göre bir hayli yüksek.

Peş peşe yeni şarkılar

Önceki işlerinde uzun aralıklarla şarkılar yayınlayan Uğur Özçelik, bu sefer hazırladığı 12 şarkıyı kısa aralıklar ile dinleyicileri ile buluşturacak. Duygusal ve Hareketli şarkıların bir arada olduğu şarkıların birbirinden hit olduğu söylüyor.

Özçelik Müziği Kurdu

Bu yüzden, Toz Duman, Yanar gibi şarkılarında Seyhan Müzik, Dmc, Alfa7 müzik etiketleriyle çıkış yapan Uğur Özçelik 2022 nin başında kurduğu yapım şirketi ile bundan sonraki şarkılarını Özçelik müzik etiketi ile kendir şirketinden çıkaracağını söylüyor.

Hem müzisyen hem oyuncu

‘Yanar’ şarkısına Sakarya’da çektiği sinematografik video klipteki oyunculuk performansı ile dikkatleri çeken Uğur Özçelik; Gökhan Yalçınkaya yönetmenliğinde çekilen ‘Sensizlik’ teklisinde Azerbaycan’lı kız arkadaşı ile birlikte kamera karşısına geçti.

Güçlü yorumculuğunun yanına oyunculuk yeteneğini de ekleyen Özçelik, ilerleyen zamanlarda beyazperde de boy göstermeyi hedefliyor.

Biyografi

1990 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini yine aynı şehirde tamamladı. Sonrasında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuar’ında yarı zamanlı Türk Müziği eğitimi dersleri gören sanatçı, aynı zamanda birçok ismin arkasında vokal yaptı.

İstanbul Drama Sanat Akademisi’nde Ayla Algan’dan doğaçlama ve kamera önü oyunculuk eğitimi aldı. Sonrasında 35,5 Oyunculuk Akademisi’nde Altan Gördüm, Vahide Perçin, Gürol Tonbul, Ersin Umulu, Gürhan Elmalıoğlu gibi usta isimlerle beraber ses, nefes, dans, doğaçlama ve temel sahne sanatları eğitimi aldı.

Söz-Müzik: Can Güneş, Kadim Tekin

Düzenleme: Melihcan Ataklar

Mix: Kadim Tekin

Vocal Mix: Kadim Tekin

Mastering: Kadim Tekin

Record: Kadim Tekin Kapak

Tasarım: Oral Afşar

Yapım: Özçelik Müzik

YouTube: / uğurÖzçelik

Twitter : https://twitter.com/ugrozcelk

Instagram : https://www.instagram.com/ugurozcelik...

TikTok : https://www.tiktok.com/@ugurozcelikof...

LinkedIn : https://www.linkedin.com/in/ugur-özçe

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ