Demokrat Zafer

Orhangazi’de Gelecek Partisi İddialı!

Kurulduğu günden itibaren Orhangazi’de çözüme yönelik muhalefeti ile dikkat çeken Gelecek Partisi yerel seçimlere iddialı giriyor. Kurucu İlçe Başkanı Yılmaz İmenç’i Orhangazi Belediye Başkan Adayı olarak açıklayan Gelecek Partisinde Belediye Meclisinde de önemli isimlerle dikkat çekiyor.

Orhangazi’de yapıcı ve çözüm gösteren muhalefetin ismi olan ve ilk günden beri Orhangazi’nin merkezinden köyüne tüm sorunlarında olan Yılmaz İmenç, adaylığı öncesi muhalefetin birleşerek yerel seçimlere girmesi adına Orhangazi’de çok mücadele ettiklerinin de altını çizdi.

Orhangazi’de muhalefetin muhalefete etmesi yerine dağ gibi sorunların çözümü için 10 yıldır ilçeyi kaosa sokan ve rantları var olduğu sürece sahada olan mevcut belediyenin Orhangazi’de kırmızı kart görmesi gerektiğine işaret etti.

İMENÇ: “BİZ BUGÜN MEYDANLARA İNMEDİK”

Gelecek Partisi Orhangazi Belediye Başkan Adayı Yılmaz İmenç, Orhangazi’yi mahalle mahalle, sokak sokak gezdiklerini belirterek, vatandaşlarımızın bizlerden tek bir beklentisi var. Yanlış yönetime karşı birleşmemeizi istediler ve biz bunun için çok mücadele ettik. Adaylığımız açıklanana kadar biz Orhangazi’de adayımızı açıklamak yerine birleştirici güç olmaya çalışıyor ve bu duruşumuzu vatandaşlarımızın oyları ile muhalefet görevi verdiği diğer partilerimizden de bekledik. Ancak anlamsız ısrarlarla birleşmeyen muhalefet Orhangazi’de bazı veballeri vatandaşımıza karşı ödeyemeyecektir. Biz sahaya bugün inmedik ki sorunları bugün tespit edelim. Orhangazi’de 1984’den bu yana sokaklarda ve vatandaşımızla iç içeyiz. Sorunları çok iyi biliyoruz ve çözümü Gelecek Partisi’dir” dedi.

GELECEK PARTİSİ SÜRPRİZ YAPACAK!

İlçedeki en dinamik teşkilatçı görünümü veren Gelecek Partisinin bu seçimlerde en çok konuşulacak parti olacağını şimdiden söyleyebiliriz. Teşkilatlanma yönünden zayıf olmakla birlikte İlçe Başkanı Yılmaz İmenç’in üç teşkilat gücünde çalışıyor olması dikkatleri bu partinin üzerine çekiyor. Köylerde karşılığı aşırı derecede fazla olan Yılmaz Başkanın Ak Parti içinde de “KEŞKE Yılmaz İmenç İlçe Başkanımız Olsa Teşkilat eski gücüne kavuşurdu” diyenlerin sayısı hiç de küçümsenecek oranda değil. Yine Kadın Kolları Başkanı Esma Kara çalışmaları da dikkatlerden kaçmıyor.

İMENÇ “İLÇENİN SORUNLARINI BİLİYORUZ VE DE ÇÖZÜM İÇİN HAZIRIZ”

Siyasete girme nedeninin ilçeye ve de ülkeye faydalı işler yapmak olduğunu belirten Gelecek Partisi Orhangazi İlçe Başkanı Yılmaz İmenç, sokak sokak ilçeyi gezdiklerini, her haneye ulaşıp sorunları ve de çözüm yollarını tespit etmeye gayret ettiklerine vurgu yaptı. Başkan İmenç “GENEL Başkanımız Ahmet Davutoğlu Hocamız bu ülkede başarılı Başbakanlık yapmış, tecrübe ve de birikimiyle milletin umudu olmuştur. İş olsun diye partiye üye kaydı yapmıyoruz. Derdi millet olan, çıkar beklentisi olmayan arkadaşlarla yol alıyoruz. Orhangazi’de de çok güçlü arkadaşlarla ekip çalışması yapıyoruz. Anında ilçenin her sorunu bize ulaşıyor. Bizler de bu sorunlara yönelik çözüm bulmaya gayret ediyoruz. 2024 seçimlerinde Orhangazi’de söz sahibi Gelecek Partisi Kadroları olacaktır” diyerek çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti.

YILMAZ İMENÇ: “ARTIK BU KENTİN SORUNLARINI GÖRÜN”

Başkan İmenç; “Bu sorun yılladır devam ediyor. Orhangazi beton şehir haline geldi. Doğal alanlarımız ne yazık ki bakımsızlıktan yok oluyor. İznik Gölü gibi devasa bir hazinemiz var ama etrafı bomboş. Bu kent neden yeşilliğe karşı ya da yeşil alanlar için neden çalışma yürütmüyor. Kentteki ağaçların kökleri çöplerle dolu ve susuzluktan kurumuş durumda kaderlerine terk edilmiş. Yetkililerin artık bunu görmeleri lazım. Yeşilliği olmayan bir şehir ölüme mahkumdur. Orhangazi’de ölüme mahkûm bir şehir konumunda. Artık bu şehrin sorunları değil, güzel işleri konuşulsun. Bir kez daha yetkililere çağrı da bulunuyoruz. Artık bu kentin sorunlarını görün” dedi.

YILMAZ İMENÇ KİMDİR?

1972’de Muş merkez doğumlu olan, ilk ve orta okulu Muş Namık Kemal ilköğretim okuluna okuyan Yılmaz İmenç, 1984 yılından bu yana ailesi ile birlikte Orhangazi’de kamet etmektedir. 1994 yılından bu yana Orhangazi’de Esnaf Odası ve Ticaret Odasına kayıtlı şirketleri ile esnaflık yapan İmenç, Orhangazi’de bir çok sivil toplum kuruluşunda başkanlık ve yöneticilik yapmıştır. Meslek Lisesi mezunu olan ve mesleğinde ilerleme adına birçok kurslara da katılan Yılmaz İmenç, bu bağlamda;

İstanbul Kent Üniversitesi Arıcılık eğitimi

İstanbul Arel Üniversitesi Oto Alım Satım eğitimi

İstanbul Arel Üniversitesi Emlak Danışmanlığı eğitimi

İstanbul Arel Üniversitesi Emlak Danışmanlığı Finansman Tanıtım Ve Pazarlama eğitimi

İstanbul Arel Üniversitesi YEDİEMİNLİK eğitimi

İstanbul Arel Üniversitesi MÜTEAHHİTLİK eğitimi

İstanbul Arel Üniversitesi KALİTE MÜHENDİSLİĞİ VE YÖNETİCİLİĞİ eğitimi

İstanbul Arel Üniversitesi KALİTE MÜHENDİSLİĞİ VE YÖNETİCİLİĞİ eğitimi

Esenyurt Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Tehlikeli Ve Çok Tehlikeli İşlerde Elektrik Tesisat Ve Pano Montörlüğü Eğitimi

Siyasi kurslara da katılan İmenç;

İstanbul Arel Üniversitesi Siyasi Bilimleri Mahalli İdareler Eğitimi kurslarını aldı.

Halen Açık Öğretim Fakültesi Siyaset Bilimi ve Halkla İlişkiler Eğitimini sürdüren Yılmaz İmenç, evli ve 6 çocuk babası olup tüm çocukları üniversite mezunu olmakla birlikte iyi derecede Arapça ve İngilizce bilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ