Demokrat Zafer

Yusuf Çelik’ten 3. şube Yusuf Çelik Et Kuzu Döner’e görkemli açılış

Yusuf Çelik Et Kuzu Döner, Bursa’da üçüncü şubesini iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimlerinin katıldığı görkemli törenle Yıldırım Erikli’de açtı.

Bursa’nın ünlü döner markası Yusuf Çelik Et Kuzu Döner, Yıldırım Erikli’deki yeni şubesini görkemli bir törenle hizmete açtı. Vali Yardımcısı Şeref Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa Milletvekilleri Ahmet Kılıç, Mustafa Yavuz ve Refik Özen, BTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı üyeleri ile PERDER Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı açılış büyük ilgi gördü. Açılış kurdelesini beraberindekilerle kesen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni işletmenin Bursa’ya hayırlı olmasını dilerken, Yusuf Çelik Et Kuzu Döner Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Tosun ise yakında Bursa’ya Osmangazi Bağlarbaşı’nda yeni bir şube daha kazandıracaklarını müjdeledi.

GÜNDE 2,5 TON DÖNER

Yusuf Çelik Et Kuzu Döner’in Bursa’da hızla büyüdüğünü belirten Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Tosun, özellikle haftasonları şubelerinde 6 bin konuk ağırladıklarını ve bir günde tüketilen 1 buçuk tonluk döner miktarının yeni şubeyle birlikte 2 buçuk tona kadar çıkacağını dile getirdi. Tosun, “Bursalıların Yusuf Çelik Et Kuzu Döner’e gösterdiği ilgi ve teveccüh her geçen gün giderek artıyor. Biz de bu memnuniyet karşısında gerek lezzetimizden gerekse hizmet kalitemizden ödün vermiyoruz. Bize bu lezzetin sırrı soruluyor. sırrımız; hayvanlarımız doğudan ve kendi çiftliğimizden. 1 veya 1 buçuk yaşlarındaki genç düve ve kuzuları kesiyoruz.

Dolayısıyla bizdeki etler her zaman taze…” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ