Demokrat Zafer

BURSALI LOJİSTİK FİRMASI 8 ÜLKEYE HAFTADA 50 SEFER DÜZENLİYOR

Taşımacılık alanında Bursa’da faaliyet gösteren lojistik firması; Yunanistan başta olmak üzere, Bulgaristan, Arnavutluk, Makedonya, Sırbistan, Romanya, Kosova ve İtalya’ya karayolu ile haftada 50 sefer düzenliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın verilerine göre Yunanistan’a en çok sefer yapan Bursa firması olan Kaderhan bu alanda Türkiye genelinde ise 3’üncü sırada yer alıyor.

Lojistik sektöründe 1875’li yıllara dayanan köklü geçmişi ile Bursa’da faaliyetlerini sürdüren Kaderhan Lojistik, karayolu ile uluslararası taşıma, yurt içi konteyner taşımacılığının yanı sıra depolama ve gümrükleme hizmetleri sunuyor. Her yıl araç filosunu yenileyen Kaderhan Lojistik; 40 çekici aracı 70 dorsesi ve 50’ye yakın uzman personel kadrosu ile lojistik sektöründe dünya devi markalarla rekabet ediyor. Selanik ve Atina başta olmak üzere Yunanistan’ın yanı sıra Balkan ülkeleri ve İtalya’ya her yıl binlerce sefer düzenleyen Bursalı firma, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın verilerine göre 2022 yılında Yunanistan’a 2 bin 199 sefer düzenleyerek bu alanda liderliğe yükseldi. Bursa’dan Yunanistan’a en çok sefer gerçekleştiren firma özelliğini taşıyan Kaderhan bu alanda Türkiye’de ise 3’üncü firma konumunda bulunuyor.

“KISA, ORTA VE UZUN VADELİ HEDEFLERİMİZ VAR”

Avrupa’daki ülke ve hat sayılarının günden güne artığını ifade eden Firma Yöneticisi Mustafa Kaderhan, “İşlerimizin yüzde 90’ını Yunanistan’da yapıyoruz. Bugün 8 ülkeye sefer gerçekleştiren bir firmayız. Yunanistan’da bulunan acentelerimiz ile iş birliği içinde faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Hatlarımıza yeni ülkeler eklemek ve Avrupa’daki gücümüzü artırmak istiyoruz. Bunun için yatırımlarımız ve görüşmelerimiz sürüyor. Kısa, orta ve uzun vade hedeflerimiz var. Sağlam adımlarla yolumuza devam ediyoruz” dedi.

LOJİSTİK SEKTÖRÜNÜN KÖKLÜ FİRMASI

Firma olarak köklü bir geçmişe sahip olduklarına dikkat çeken Mustafa Kaderhan, “Araç temininde sıkıntı yaşamadığımız gibi dorse sayımızın avantajını kullanarak, paydaşı olduğumuz firmaları hiçbir zaman araçsız bırakmayız. İşlerin yoğun olduğu dönemde ihracatçı firmalar araç bulmakta zorlanırken, bizimle çalışan firmaların böyle bir sorunu olmaz. Fiyatlarımızı işin yoğunluğuna göre belirlemeyiz. Bazı firmalar işler artığında firmalara farklı fiyatlar verebilir ama bizim firmamızda böyle bir anlayış söz konusu olamaz. Biz de her zaman müşteri öncelik bir anlayış vardır. Bazen karlılığımızdan ödün veririz ama asla çalıştığımız firmaları mağdur etmeyiz” diye konuştu.

“ÜRÜNLERİNİZE GÖZÜMÜZ GİBİ BAKIYORUZ”

Kaderhan Lojistik’in bugünlere gelmesinde güçlü personel kadrosunun büyük öneme sahip olduğu ifade eden Mustafa Kaderhan, “Uzun yıllar çalıştığımız personel kadromuz bize büyük bir avantaj sağlıyor. Sürekli personel değiştiren bir yapımız yok. İşe alımlarda çok titiz davranıyoruz. Referanssız şoför kesinlikle çalıştırmıyoruz. Güvenli ve hızlı lojistik anlayışımız personellerimiz ile hayata geçiyor. Dijital alt yapımız ile birlikte araçlarımız sürekli kontrol altında. Kısacası ürünlerinize gözümüz gibi bakıyoruz” ifadelerini kullandı.

“BÜYÜK FİRMALARLA ÇALIŞIYORUZ”

Kaderhan Lojistik’in büyük bir referans kaynağı olduğunu ifade eden Mustafa Kaderhan, “Bursa başta olmak üzere Güney Marmara özelinde çok büyük firmalarla çalışıyoruz. Sektörün vermiş olduğu rekabetçi anlayıştan dolayı bu firmaların isimlerini vermemiz doğru olmaz. Ama özellikle Yunanistan hattına yüklerini, göndermek isteyen büyük firmalarla yıllara dayanan iş ortaklığımız var. Kaderhan’ın en büyük avantajı yapmış olduğu işlerdir. Çalıştığımız firmalarla uzun soluklu bir ticari geçmişe sahibiz. Bugüne kadar yaptığımız her işi başarıyla gerçekleştirdik ve firmalarımızı hiçbir zaman mağdur etmedik. Güvene dayalı, müşteri odaklı anlayışımızla faaliyetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra da aynı anlayışla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

“TEKSTİL SEKTÖRÜNÜN PAYDAŞIYIZ”

Bursa’nın tekstil alanında büyük bir potansiyeli olduğunu belirten Kaderhan, “Bursa, denildiğinde akla ilk olarak tekstil ve otomotiv geliyor. Sanayi demek, üretim demek, ihracat demek. İhracatın en önemli zincir halkası ise lojistik… Ürettiğinizi doğru zamanda, sağlam bir şekilde yerine teslim edemediğiniz de maalesef müşteri kaybına uğruyorsunuz. Kaderhan Lojistik olarak bugüne kadar birçok tekstil firması ile çalıştık. Çalıştığımız iş ortaklarımız büyüdükçe biz de büyüdük. Tekstil sektörünün önemli bir paydaşıyız. Bursa’dan Avrupa’ya ihracat ve ithalat yapan tekstil firmalarının Kaderhan Lojistik farkını görmeye davet ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ