Demokrat Zafer

GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU “KALBİSELİM”..!!

Ümmet için, yetim çocuklar için, bütün insanlık için yapmış olduğu çalışma ve projelere  rağmen “bu yapılanlar yetmez” diyerek her zaman daha da fazlasını, daha da güzelini, daha da çoğunu yapmak için o şehir benim bu şehir benim toplantı toplantı, seminer seminer ziyaretler gerçekleştiren ve en sonunda Vefa Marketi de Bursa’mıza kazandıran Kalbiselim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne Kurban Bayramı sonrası konuk olduk.

Bursa başta olmak üzere yurt genelindeki birçok stk’ya örnek olan hizmetleri ve etkinliklerinin yanı sıra geniş bir çalışma alanına da sahip olan Bursa’mızın iftiharı dernekleri arasında yeri olan Kalbiselim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sayın Osman İpekçioğulları ile Kurban Bayramı sonrasında birçok konuyu ele aldığımız kapsamlı bir değerlendirme röportajı gerçekleştirdik.

****Başkanım Öncelikle bizleri ekibimizi uzun bir aradan sonra tekrardan konuk edip ağırlamış olmanızdan dolayı teşekkür etmek istiyorum.Şunu belirtmek isterim ki yapmış olduğunuz hizmetler, çalışmalar etkinlikler her gittiğimiz yerde bizlerin dahi  karşısına çıkmakta. Bu anlamda sizlere minnettar olduğumuzu da eklemek istiyorum. Daha yeni kurban bayramından çıktık Kurban Bayramı öncesi ve sonrasında  ne gibi çalışmalar gerçekleştirdiniz?

KURBAN BAYRAMI GÜZEL VE DE BEREKETLİ GEÇTİ..!!

—-Öncelikle Kalbiselim Derneğimizle ilgili ,bizlerle  ilgili sarf ettiğiniz  güzel cümleler  için ben de sizlere teşekkür etmek istiyorum.Sizlere Hoş geldiniz diyorum.Tabii Ramazan Bayramı öncesinde binlerce ailemize erzak dağıtımları gerçekleştirdik sonrasında Kurban Bayramında da Kalbiselim derneği  olarak bizler hep  sahalardaydık, insanlarımızın yanındaydık. Şubat ayında yaşanılan deprem felaketlerinin sonrasında sizlerin de yakından bildiği üzere anında deprem bölgelerine yardım sevkiyatı gerçekleştirdik. Konvoylarımızı arka arkaya deprem bölgesine götürdük.Haftalarca, aylarca oralarda dernek olarak afet zedelerimize  yardım edebilmek için elimizden geldiğince uğraştık.Sonrasında Ramazan Bayramı’nda yine aynı olan bir süreç geçirdik ve en sonunda Kurban Bayramı’ndan da  sizin söylemiş üzerine daha yeni çıktık.


YETİMLERİMİZİN HEP YANINDA OLDUK,BUNDAN SONRADA OLACAĞIZ..!!

Kurban Bayramı vesilesi ile 300 yetim ve ihtiyaç sahibi ailemize başta kurbanlık etlerimizden olmak üzere süt ,yumurta erzaklarımızı ulaştırdık. Bunun yanı sıra yine bayramlık kıyafet anlamında 285 çocuğumuza her biri yetim olan çocuklarımıza bayramlık kıyafet anlamında da elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık.Daha önceki bayramlarda olduğu gibi  Kalbiselim Derneği olarak ihtiyaç sahibi yetim çocuklarımıza elimizden geldiğince hem onların bayramlık kıyafet ihtiyaçlarını hem de evlerinin ailelerinin beslenme ihtiyaçları anlamında yardımcı olmak üzere erzak yardımları ,et ,Süt,yumurta, peynir ve buna benzer birçok erzaklarımızı ulaştırdık, bundan sonra da ulaştırmaya devam edeceğiz.

HAYIRSEVER VE İHTİYAÇ SAHİPLERİ ARASINDA “HAYIR KÖPRÜSÜ”…

Yardıma muhtaç insanlarla, hayırsever vatandaşlar arasında ‘Hayır Köprüsü’ oluşturarak, toplumdaki birlik, beraberlik ve Yardımlaşma olgusunun yaşatılmasına büyük katkı sağlayan Kalbi selim Eğitim ve Kültür Yardımlaşma Derneği, iyiliklere ve güzelliklere giden yolun birlik ve dayanışma ruhu ile değer bulacağına inanmaktadır.  Kalbiselim Derneği  yetim çocukları ve aileleri başta olmak üzere toplum içerisindeki yardıma muhtaçların her zaman yanında olmaya devam edecektir.Kalbiselim Derneğimiz  hizmet çeşitliliğine giderek , yeter ki hizmet olsun anlayışıyla  hızlı ,çabuk kararlar vererek ayrıca  dinanizm kazanmış olan örnek bir çalışma modeline sahiptir.Kalbiselim Derneği olarak kimsenin diline, dinine, ırkına , siyasetine bakmadan Allah rızası için gece gündüz çalışıyoruz. Bizim için tabi öncelik  yetimler, sonrasında ihtiyaç sahibi aileler olmak üzere yardımlarımızı 7/24 gece gündüz devam ettiriyoruz.Araçlarımız ve onlarca çalışanımızla hep sahalardayız.Diyerek konuşmasını tamamladı.

TÜM TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİR STK..!!

10.Kuruluş yılına yaklaştığımız  şu günlerde ,hiçbir karşılık beklemeksizin yoğun bir şekilde garip, gureba ve yetimlere yardımı kendileri için görev edinmiş olan Kalbiselim’e binlerce kez teşekkürler. Ayrıca yapmış olduğu bu hizmetlerin Başta başkent Ankara olmak üzere İstanbul, İzmir Türkiye’nin birçok şehrinde dahi konuşuluyor olması Kalbiselim Derneği’nin ne kadar güzel ve de doğru yoldaolduğunun kanıtıdır.Bu durum  Bursamız  için ve ülkemiz için önemini bir kat daha arttırıyor. Bursa şehrimizde ihtiyaç sahibi Yetim, Engelli ailelere hizmet vermeye devam eden Kalbi

selim Derneği, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa İl Göç İdaresi, Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Bursa İlçe Kaymakamlıkları, AFAD, Kızılay, Bursa İl Müftülüğü, Bursa Kent Konseyi ve diğer birçok sivil toplum kuruluşu ile koordineli olarak ortak proje ve faaliyetler yürüterek saha çalışmalarında güçlü bir şekilde yer almaktadır.

KALBİSELİM BÜYÜSÜN,MUTLULUKLAR ARTSIN..!!

Düşünsenize Kalbiselim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği gibi titiz bir çalışma şeklini ortaya koyan derneklerin yurt genelinde yüzlerce olması binlerce olması durumunu.Kesinlikle İnsanlar daha mutlu  olurdu.Daha çok İnsanın  gülmesinden,mutlu olmasından  daha güzel daha hayırlı bir şey olabilir mi dünyada. Bu anlamda  ihtiyaç duyulan her noktada anında bulunan , titiz çalışmalarıyla  her zaman sahada olan Bursa’mızın gururu Kalbiselim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Başkanı Sayın Osman İpekçioğulları olmak üzere ,bütün Dernek çalışanlarına, destekçilerine ,hayırseverlere herkese ama herkese binlerce kez teşekkürler. Kalbi selim büyüsün mutluluklar artsın.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ