Demokrat Zafer

“İYİ’ler hem Bursa’da hem de Yıldırım da iktidar olacaktır.”

İYİ Parti Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ferit Gürsoy; “Yıldırım İlçe başkanlığınca düzenlenen istişare toplantısına; 69 mahalle başkanı, İlçe Yönetim Kurulu, Kadın ve Gençlik kollarının yanı sıra Meclis üyelerine İYİ Parti Grup Başkanı Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, İl başkanı Selçuk Türkoğlu ve yönetimi de katılım sağladı.

Yoğun katılımın olduğu toplantıda açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Kemal Ataç ;Yıldırım ilçe teşkilatı olarak seçimlere hazır olduklarını, Sandık görevlilerinin bile %80’inin görevlendirmelerinin yapıldığını söyleyerek Mahalle Başkanlarına Teşkilat Başkanı Sedat Karadağ ve Siyasi İşler Başkan yardımcısı Hasan Çelikkol önderliğinde tüm teşkilata teşekkür etti.

Kadın Kollarının 6 ayda 50 bin ev ziyareti programında İlçe Kadın Politikalar Başkanı Meral Akbaş’a gösterdiği çaba ve ilçelerde en çok ziyaret yapan ilçe konumunda oldukları için ayrıca teşekkür etti. salonda memnuniyetle karşılandı. Sayın Ataç sözlerini “  İyi’ler hem Bursa’da hem de Yıldırım da iktidar olacaktır.” tamamladı.

Salondaki heyecan İl Başkanı Selçuk Türkoğlu’nun konuşmasıyla çoşkuya dönüştü Türkoğlu  “ Memleket yangın yeri, Anadolu Moğol istilasından beri böyle bir kötü tablo görmemiştir. Sorsanız herkes şikâyetçi, Hatta biraz akıl ve vicdan sahibi olan AKP’lilerde şikâyetçi “ dedi ve ülke ekonomisinin durumunu özetleyerek, “ Yıldırım her anlamıyla sorunlu bölge, diğer ilçelerde 1 çalışılıyorsa Yıldırımda 5 katı çalışılmalı bu anlamda İlçe Başkanımızı ve ekibini çalışmalarından dolayı kutluyorum “ dedi.

İYİ Parti Gik Üyesi Hasan Toktaş da konuşmasında; İYİ parti geldi, Türk Milletinin kaderinin bu olmadığını bu kaderin değişebileceğini daha iyi şartlarda yaşam haklarının olduğunun altını çizerek “ Sadece Genel Başkanımızın yarısı kadar çalışabilsek emin olun bize yetecek. Tüm anketlerde İYİ Parti %22 bandına oturmuş durumda.”  Diyerek toplantıya katılan Mahalle başkanları ve Yöneticilere daha çok çalışmaları adına umut vaat etti.

Son olarak Toplantıya katılan İYİ Parti Grup Başkanı ve Bursa Milletvekili Prof.Dr. İsmail Tatlıoğlu  “ Ankara’dan geliyorum. İYİ Parti Yıldırım İlçe istişare Toplantısına katılacağımı söylediğimde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener sizlere selamını iletmemi söyle. “ bunun üzerine salonda alkış fırtınası koptu. Sözlerine “ Üzerimde kalmasın Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in sizlere çok selamı var “ diyerek sözlerine devam etti “ Buradaki kalabalığı ve coşkuyu gördükten sonra bizlerinde içindeki umut ve çalışma azmi daha da arttı. Öncelikle bu güzel toplantıyı düzenleyen İlçe Başkanımız Kemal Ataç ve Yönetim Kuruluna çok teşekkür ediyorum. Bizim görmek istediğimiz Yıldırım işte bu, 5. yılında olan partimiz Türkiye’de 30 büyükşehirde, 81 ilin tamamında 973 ilçenin 958’inde 32 bin mahalle 18 bin köyün %80’inde teşkilatını tamamlamış yaklaşık 750 bin üye ile de Türkiye’nin 3. Partisi konumuna gelmiştir. Göreceksiniz bu çalışma azimle Türkiye’nin 1. Partisi olacağız. Biz İktidara her anlamda hazırız ve sizlerin gayretiyle de hedefimize ulaşacağız. “ dedi.

 Uzun zamandır Yıldırım ilçesinde sadece İYİ Parti değil diğer partilerde de böyle kalabalık ve coşkuya rastlamadık. İYİ’ler hem seçime hem de İktidara hazır olduklarını dosta düşmana göstermiş oldular. Yıldırım gibi siyasetin zor olduğu bir iklimde ve bu sıcakta 150 den fazla insanı toplamak da marifetti. Bursa Bizim ailesi olarak İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı ve yönetimini kutluyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ